Kuva: AOP

Zendayan kumppani Tom Holland haaveilee uratauosta ja perheen perustamisesta: "En malta odottaa"

19.12.2021 20:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Uusin Spider-Man-elokuva on todennäköisesti Hollandin viimeinen Hämähäkkimiehen roolissa.

Erityisesti Spider-Man-elokuvista tunnettu näyttelijä Tom Holland, 25, kertoo Peoplen haastattelussa, että saattaa haluta lähiaikoina laittaa uransa tauolle, sillä haaveilee jo perheen perustamisesta.

- Olen käyttänyt viimeiset kuusi vuotta hyvin keskittyneenä uraani. Haluan pitää tauon ja keskittyä perheen perustamiseen, Holland kertoo.

Holland sanoo aina rakastaneensa lapsia ja olevansa jo malttamaton omiensa suhteen.

- Rakastan lapsia. En malta odottaa, että olen isä. Voin odottaa ja aionkin, mutta en malta odottaa, Holland intoilee ja jatkaa, että esimerkiksi juhlissa hän notkuu aina mieluiten lasten pöydässä viihdyttämässä heitä.

Holland seurustelee Spider-Man-näyttelijäkollegansa Zendayan, 25, kanssa. Romanssihuhut pyörivät heidän ympärillään pitkään, mutta vahvistuivat vasta viime kesänä. 

Vaikka Hollandista ei aivan heti vanhempaa tulisikaan, on kuitenkin todennäköistä, että nyt ensi-iltansa saava Spider-Man: No Way Home, on Hämähäkkimies-elokuvista viimeinen, jota hän tähdittää. Holland odottaa, että joku seuraava nuori näyttelijä voi ottaa saappaat seuraavaksi.

- En halua olla vastuussa seuraavan nuoren ihmisen pidättelemisestä, joka ansaitsee sitä ihan yhtä paljon. Haluaisin nähdä Spider-Manin tulevaisuuden olevan moninaisempi, Holland kuvailee ja jatkaa, että hänen mielestään seuraava Spider-Man voisi hyvin olla vaikkapa nainen, kun kolme edellistä ovat olleet miehiä.

Lue myös: Tom Holland ja Zendaya avaavat vaiettua suhdettaan: "Se alkoi työtoveruutena ja johti enempään"

Lue myös: Tom Holland paljasti seuraavan roolinsa - tanssitaidot pääsevät hyötykäyttöön

Lähde: People

Uusimmat