Kuva: AOP

Lähde: Kim Kardashian ja Pete Davidson ottivat askeleen eteenpäin suhteessaan

21.12.2021 23:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kim Kardashian on nyt tavannut Pete Davidsonin äidin, lähipiirilähde kertoo.

Kim Kardashianin, 41, ja Pete Davidsonin, 28, romanssia on seurattu viime aikoina tiiviisti mediassa. Nyt lähipiirin lähde kertoo, että kaksikko on ottanut merkittävän uuden askeleen suhteessaan. Kardashianin nimittäin kerrotaan tavanneen Davidsonin äidin.

Pete Davidson (kuva: AOP)

Hollywood Life kirjoittaa, että Kardashian ja Davidson viettivät viikonloppua yhdessä New Yorkissa ja viettivät aikaa muun muassa elokuvan ja illallisen merkeissä. Lähde kertoo, että viikonlopun aikana Kardashian myös vietti useita tunteja aikaa Davidsonin äidin Amy Davidsonin kanssa.

- Se meni todella hyvin, lähde kertoo.

Kardashian ja Davidson nähtiin viikonlopun aikana yhdessä myös Scott Disickin, 38, kanssa. Disick on Kardashianin siskon Kourtney Kardashianin ex-puoliso.

Tosi-tv-tähti ja kauneusmoguli Kardashian ja Saturday Night Livestä tuttu koomikko Davidson eivät ole vielä kommentoineet suhdettaan julkisuudessa. Kardashianilla on meneillään eroprosessi Kanye Westin, 44, kanssa. Kardashian haki avioeroa vuoden alussa, ja ex-pariskunnan omaisuuden kerrotaan olevan edelleen jakamatta. Kardashianilla ja Westillä on neljä yhteistä lasta. Westille ero on ollut raskas paikka, ja mies on edelleen kutsunut Kardashiania vaimokseen ja muun muassa anellut naista takaisin kesken keikallaan esittämänsä kappaleen.

Lue myös: Turisti pääsi yhteiskuviin Kim Kardashianin ja Pete Davidsonin kanssa: "He vaikuttivat onnellisilta"

Lue myös: Hidasteleeko Kanye West eroprosessissa? Kim Kardashian on valmis lähes jokaiseen vaatimukseen

Lähteet: Hollywood Life, Yahoo

Uusimmat