Kuva: AOP

Pate Mustajärvi muisti ruotsalaista naislaulajaa pienellä lahjalla - "Kiitos, Pate!"

28.12.2021 17:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Mustajärvi ja Elize Ryd toimivat molemmat Raskasta Joulua -kiertueella laulajina.

Popedan ikoninen keulakuva Pate Mustajärvi, 65, toimi tänä vuonna ensimmäistä kertaa Raskasta Joulua -kiertueen solistina. Aluksi Mustajärven piti esiintyä vain Tampereella, mutta hyppäsikin mukaan useammalle keikalle.

Raskasta Joulua -keikoilla nähtiin myös ruotsalaisen Amaranthe-yhtyeen laulaja Elize Ryd, 37, ja nyt Ryd kertookin Instagram-sivullaan, että oli saanut Mustajärveltä lahjan. Mustajärvi oli nimittäin muistanut ruotsalaista nimikkokahvillaan.

"Kiitos kahvista, Pate Mustajärvi", Ryd kirjoitaa. Ensimmäisessä kuvassa laulaja poseeraa kahvin kanssa ja toisessa vierellä hymyilee itse Mustajärvi.

Näet julkaisun alta tai tästä. 

Mustajärvi on viime aikoina keikkaillut Popedan ja Raskasta Joulua -kokoonpanon kanssa, julkaissut soolomusiikkia sekä kokeillut siipiään myös ääninäyttelijänä. Mies nimittäin esiintyy animaatiohahmo Clay Callowayna uudessa Sing 2 -elokuvassa

"Eilen oli jännittävä päivä, kun Ikurin poika sai hypätä hetkeksi Bonon saappaisiin. Dubbasin “kärttyisän erakoituneen rokkitähden”, leijonaherra Clay Callowayn roolin Suomessa joulukuussa elokuvateattereihin saapuvaan Sing 2 - elokuvaan", Mustajärvi kommentoi syyskuussa. Voit lukea lisää täältä.

Lue myös: Amaranthe-laulaja: "Haluaisin olla mukana, kun suomalaiset ja ruotsalaiset katsovat jääkiekkoa"

Lue myös: Pate Mustajärvi mukana tulevilla Raskasta joulua -keikoilla - Marko Hietala joutuu jättäytymään pois

Kilpailut

Uusimmat