Kuva: AOP

Daniel Radcliffe ihastui Harry Potter -kuvauksissa vastanäyttelijään: "Olisinpa 10 vuotta vanhempi"

30.12.2021 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Harry Potter -elokuvien näyttelijät kokoontuvat keskustelemaan leffoista HBO Maxin Harry Potter 20th Anniversary - Return To Hogwarts -nimisessä erikoisjaksossa

Harry Potter -elokuvissa itse Harry Potteria näytellyt Daniel Radcliffe, 32, ja monet muut elokuvan tähdet pohtivat matkaansa velhomaailmassa HBO Maxin Harry Potter 20th Anniversary - Return To Hogwarts -nimisessä erikoisjaksossa, joka julkaistaan tammikuun 1. päivä.

Jaksossa Radcliffe muun muassa paljastaa, että hänellä oli valtava ihastus Bellatrix Lestrange -pahisvelhoa näytelleeseen Helena Bonham Carteriin, 55.

Radcliffe oli jopa kirjoittanut Bonham Carterille kirjeen, jossa kertoi asiasta.

"Oli ilo toimia vastanäyttelijänäsi ja mukialustanasi, koska aina päädyin pitämään kahviasi. Rakastan sinua ja toivoisin, että olisin syntynyt 10 vuotta aikaisemmin, jotta minulla olisi mahdollisuus olla sinun kanssasi", kirjeessä luki.

Helena Bonham Carter. (kuva: All Over Press)

Neville Longbottomia näytellyt Matthew Lewis kommentoi Radcliffen paljastusta sanomalla, että kaikilla oli jatkuvasti ihastuksia ja ihmiset päätyivät aina yhteen ja sitten erosivat.

- Olimme teinejä, joilla hormonit hyrräsivät. Liekehtivä Pikari -elokuva toi vielä mukanaan valtavan määrän uusia näyttelijöitä ja se vain lisäsi ihastumisia, Radcliffe vastasi.

Harry Potter -elokuvasarja perustuu J. K. Rowlingin samannimiseen kirjasarjaan. Ensimmäinen elokuva, Harry Potter ja viisasten kivi julkaistiin marraskuussa 2001, viimeisin 2011.

Lue myös: Harry Potter -tähti Daniel Radcliffe olisi valmis palaamaan velhomaailmaan - mutta eri rooliin

Lue myös: Yksi Harry Potter -näyttelijä teki Daniel Radcliffeen suuren vaikutuksen velhomaailmassa

Lue myös: Harry Potter -erikoisjakson traileri nostaa tunteet pintaan: "Tämä sai minut itkemään"

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat