Kuva: AOP

Ed Sheeranin tylyttää South Park -sarjaa - "Se jakso pilasi v*ttu elämäni"

04.01.2022 17:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Ed Sheeran kertoo, että eräs South Park -jakso muutti ihmisten suhtautumisen punatukkaisiin ihmisiin Yhdysvalloissa.

Laulaja Ed Sheeran, 30, kertoo, että eräs South Park -komediasarjan jakso tuhosi hänen elämänsä. Hän toteaa kanadalaisen Slam Radion haastattelussa, että kukaan Yhdysvalloissa ei ollut tajunnut pilkata hänen hiuksiaan, ennen kuin Ginger Kids -niminen jakso ilmestyi vuonna 2005.

- Englannissa ihmisillä oli tapana pilkata punaisia hiuksia. Mutta se ei ollut sellaista Amerikassa. Kukaan ei tiennyt siellä, mitä "ginger" tarkoittaa, Sheeran kertoo.

Ginger tarkoittaa inkivääriä, mutta sitä käytetään myös punatukkaisten ihmisten pilkkanimenä.

Sheeranin mukaan ennen kyseistä jaksoa punatukkaisuuteen ei kiinnitetty Yhdysvalloissa huomiota, ja hän oli saanut hiuksistaan paljon kehuja. Asia kuitenkin muuttui, kun animaatiosarjan jakso ilmestyi.

- Se South Park -jakso pilasi v*ttu elämäni. 

Kaikesta huolimatta Sheeran kuitenkin totesi olevansa edelleen sarjan fani.

South Park on satiirinen animaatiosarja, joka tunnetaan rankasta huumorista. Sarjaa on tehty vuodesta 1997 alkaen. (kuva: All Over Press)

Kyseinen jakso on ohjelman yhdeksänneltä tuotantokaudelta. Jaksossa Cartman leimaa punatukkaisuuden sairaudeksi ja väittää, että punatukkaisilla ei ole sielua. Koulussa pitämänsä esitelmän jälkeen hänen ystävänsä maskeeraavat Cartmanin punatukkaiseksi tämän nukkuessa.

Jakso herätti kohua, sillä sen esittämisen jälkeen ilmeni väkivaltatapauksia punatukkaisia ihmisiä kohtaan, vaikka jakso ja koko sarja on satiirinen.

Lue myös: Game of Thrones -tähti kertoo nyt mietteensä Ed Sheeranin kiistellystä cameo-roolista

Lue myös: Ed Sheeran jakoi sydäntä särkevän tarinan kappaleensa takaa - omistettu kuolleelle ystävälle 

Lähde: Independent

Uusimmat