Kuva: AOP

Britney Spears lopetti siskonsa seuraamisen somessa - taustalla perheriidat?

04.01.2022 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Britney Spears vapautui viime vuonna holhousjärjestelyn alaisuudesta.

Holhousjärjestelyn alaisuudesta viime vuonna vapautunut poptähti Britney Spears, 39, on lopettanut siskonsa Jamie Lynn Spearsin, 30, seuraamisen Instagramissa. Taustalla ovat todennäköisesti perheriidat, uutisoi E News! -sivusto.

Spears puhui viime vuonna kovasti perhettään vastaan, sanomalla muun muassa että hänen siskonsa ei auttanut häntä tarpeeksi holhousjärjestelystä vapautumisessa.

- Britneystä tuntui, että Jamie ei auttanut häntä tarpeeksi, lähde sanoi. Myös fanit olivat vaatineet Jamieltä enemmän toimia siskonsa puolesta ja uskoneet, että Jamie Lynn halusi hyötyä siskonsa omaisuudesta. Tämän Jamie Lynn kielsi jyrkästi.

Lähteen mukaan Jamie Lynn Spears taistelee omia demoneita vastaan eikä hänellä ollut voimia auttaa siskoaan niin hyvin kuin olisi halunnut.

- Hänellä on omat ongelmansa ja hänellä on kasvukipuja. Hän on kuitenkin yrittänyt tehdä parhaansa, lähde sanoi.

Jamie Lynn Spears. (kuva: AOP)

Spears oli holhouksen alaisena yli 13 vuoden ajan. Los Angelesin tuomioistuin päätti viime vuoden lopulla, että holhous puretaan välittömästi.

Holhouksen aikana Spearsilla ei ollut päätäntävaltaa taloutensa ja henkilökohtaisen elämänsä asioista, ja naisen mukaan holhouksesta vastannut isä Jamie Spears käytti asemaansa väärin.

Lue myös: Britney Spears kritisoi äitiään sosiaalisessa mediassa - äiti vaatii valtavia asianajajakuluja

Lue myös: Britney Spears paljastaa Instagramissa haluavansa uuden lapsen - kihlattu heitti nasevan kommentin

Lähde: E News!

Kilpailut

Uusimmat