Kuva: AOP

Pettämiskohun keskellä oleva Tristan Thompson vahvisti isyyden: "Khloé, et ansainnut tätä"

04.01.2022 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Thompsonin mukaan hän kunnioittaa entistä puolisoaan suuresti.

Kerroimme aiemmin, että Maralee Nichols -niminen nainen on vaatinut oikeusteitse elatusmaksuja Khloé Kardashianin, 37, ex-mieheltä Tristan Thompsonilta, 32. Naisen mukaan Thompson petti Kardashiania hänen kanssaan ja on näin ollen hänen lapsensa isä. 

Joulukuussa Thompson vahvisti pettämisen ja nyt, muutamia viikkoja myöhemmin hän on kertonut olevansa Nicholsin pojan isä.

"Isyystestin tulokset paljastavat, että olen Maralee Nicholsin lapsen isä. Otan teoistani täyden vastuun. Nyt kun isyyteni on vahvistettu, odotan innolla sitä, että pääsen kasvattamaan poikaani", hän kirjoitti Instagramin tarinoissaan.

Samalla hän pyysi anteeksi kaikilta heiltä, joita on teoillaan loukannut.

"Pyydän vilpittömästi anteeksi kaikilta, joita olen jollain tavalla loukannut."

"Khloé, sinä et ansainnut tätä. Et ansainnut sydänsuruja ja nöyryytystä, jotka sinulle aiheutin. Et ansaitse sitä tapaa, jolla kohtelin sinua vuosien ajan. Tekoni ovat olleet ristiriidassa sen kanssa, mitä tunnen sinua kohtaan. Rakastan ja kunnioitan sinua. Olen äärettömän pahoillani."

(kuva: AOP)

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Thompson on jäänyt kiinni pettämisestä. Thompson ja Kardashian erosivat ensimmäisen kerran vuonna 2019. Tuolloin Thompson jäi kiinni pettämisestä Kylie Jennerin hyvän ystävän, Jordyn Woodsin kanssa. Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi, 3-vuotias True-tytär. 

Lue myös: Uuden Kardashian-sarjan nimi paljastui - fanit innostuivat tiiseristä

Lue myös: Khloé Kardashian joutui korjaamaan erään fanin väitettä - "Älkää repikö minua rikki"

Lähde: People

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat