Kuva: AOP

Khloé Kardashianin ex-mies kommentoi Tristan Thompson -kohua: "Khloé ansaitsee koko maailman"

05.01.2022 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tristan Thompson vahvisti vastikään, että on saanut lapsen pettämistapauksen johdosta. Nyt keskusteluun hyppäsi mukaan Khloé Kardashianin toinen ex-mies, Lamar Odom.

Khloé Kardashianin, 37, ex-mies Tristan Thompson, 30, vahvisti vastikään, että petti viime keväänä Kardashiania ja on saanut tapauksen vuoksi lapsen.

"Isyystestin tulokset paljastavat, että olen Maralee Nicholsin lapsen isä. Otan teoistani täyden vastuun. Nyt kun isyyteni on vahvistettu, odotan innolla sitä, että pääsen kasvattamaan poikaani", hän kirjoitti Instagramin tarinoissaan ja pyysi myös anteeksi Kardashianilta.

"Khloé, sinä et ansainnut tätä. Et ansainnut sydänsuruja ja nöyryytystä, jotka sinulle aiheutin. Et ansaitse sitä tapaa, jolla kohtelin sinua vuosien ajan. Tekoni ovat olleet ristiriidassa sen kanssa, mitä tunnen sinua kohtaan. Rakastan ja kunnioitan sinua. Olen äärettömän pahoillani." Voit lukea lisää täältä.

Facebookissa kohu on herättänyt paljon keskustelua. Mukaan keskusteluun hyppäsi myös Kardashianin toinen ex-mies, Lamar Odom, 42. Odom toivoo kommentissaan, että hän ja Kardashian voisivat olla jälleen ystäviä.

"Toivon Khloélle kaikkea hyvää ja toivon myös, että voimme löytää jälleen toisemme ja jutella ystävinä. Hän on hyvä ihminen ja ansaitsee koko maailman", Odom kirjoittaa.

Lamar Odom ja Khloé Kardashian olivat naimisissa vuosina 2009-2016. Tämän jälkeen Kardashian aloitti seurustelun Thompsonin kanssa.

Kardashian ja Thompson erosivat lopullisesti viime kesänä.

Tristan Thompson. (kuva: AOP)

Lue myös: Pettämiskohun keskellä oleva Tristan Thompson vahvisti isyyden: "Khloé, et ansainnut tätä"

Lue myös: Uuden Kardashian-sarjan nimi paljastui - fanit innostuivat tiiseristä

Lähde: E News!

Suosittelemme

Uusimmat