Kuva: AOP

Kim Kardashian lopetti Miley Cyruksen seuraamisen Instagramissa - syynä flirttaileva käytös?

05.01.2022 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kardashian ja Pete Davidson lomailevat parhaillaan Bahamalla.

Daily Mail uutisoi Kim Kardashianin, 41, lopettaneen Miley Cyruksen, 29, seuraamisen Instagramissa sen jälkeen, kun Cyrus luotsasi uudenvuodenaaton erikoisohjelmaa yhdessä Kardashianin puolison, Pete Davidsonin, 28, kanssa.

Havainnon teki tarkkaisilmäinen Cyrus-fani, jonka mukaan vielä joulukuun alkupuolella Kardashianin seuraajien listalla oli Cyrus.

Spekulaatioiden mukaan Kardashian päätyi ratkaisuunsa erikoisohjelman jälkeen. Cyrus markkinoi kyseistä SNL-erikoisjaksoa omalla Instagram-tilillään lähes kuukauden ajan. Julkaisuissaan Cyrus on muun muassa vitsaillut Davidsonin miehisten osien koolla. Parin promotessa ohjelmaansa Jimmy Fallonin ohjelmassa, julkaisi Cyrus sen sijaan paikalta kuvan sydänemojilla höystettynä.

Kuvan näet alta tai täältä.

Daily Mailin mukaan saattaa hyvinkin olla mahdollista, että Kardashian poisti Cyrusin seuraajien listaltaan tämän flirttailevan käytöksen vuoksi. Varmuutta tähän ei ole saatu, sillä Kardashian ei ole vastannut lehden kommenttipyyntöön. 

Daily Mailin tietojen mukaan Kardashian ja Davidson lomailevat parhaillaan Bahamalla, jonne he lensivät yksityiskoneella. 

Lue myös: Yläosa petti kesken keikan, mutta Miley Cyrus ei antanut sen häiritä - hoiti tilanteen tyylillä

Lue myös: Miley Cyrus vei takatukkalookinsa uudelle tasolle - uusi hiustyyli kerää hehkutusta, katso

Lue myös: Miley Cyrus ja Pete Davidson ottivat samat tatuoinnit vuonna 2017 - kyseessä hölmö sketsirepliikki

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat