Kuva: AOP

Pete Davidson saattaisi olla valmis kosimaan Kim Kardashiania - "Elämän tärkein suhde"

11.01.2022 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kim Kardashian ja Pete Davidson nähtiin ensimmäisen kerran yhdessä viime halloweenina. Tämän jälkeen romantiikka on kukoistanut ja Davidson saattaisi olla valmis kosimaan Kardashiania.

Kim Kardashianin, 41, ja koomikko Pete Davidsonin, 28, suhdetta on seurattu tiiviisti maailmalla viime aikoina. Kaksikko on viettänyt tiiviisti aikaa yhdessä ja lähteiden mukaan Kardashian on todella ihastunut.

Nyt eräs pariskuntaa lähellä oleva lähde kertoo Hollywood Life -julkaisulle, että kyseessä on jopa Davidsonin "elämän tärkein suhde" ja hän ei halua pilata sitä.

- Pete on yleensä nopea liikkeissään ja se on nähty myös Kimin kanssa. Hän esimerkiksi kosi eksäänsä Ariana Grandea hyvin nopeasti ja haluaisi tehdä saman Kimin kanssa. Tällä kertaa Pete ei kuitenkaan aio kiirehtiä, koska hän haluaa suhteen kestävän eikä ottaa turhia riskejä, lähde sanoo.

Davidson ja Grande olivat muutaman kuukauden kihloissa vuonna 2018.

Kim Kardashian on vielä virallisesti naimisissa Kanye Westin kanssa, sillä avioero ei ole astunut voimaan. Kardashian haki avioeroa viime vuoden alussa.

Ensimmäiset huhut Kardashianin ja Davidsonin suhteesta lähtivät liikkeelle halloween-viikonloppuna, kun kaksikko vietti aikaa yhdessä. Tämän jälkeen pari juhli muun muassa Davidsonin syntymäpäiviä.

Pete Davidson. (kuva: AOP)

Lue myös: Lähde: Kim Kardashian ja Pete Davidson ottivat askeleen eteenpäin suhteessaan

Lue myös: Kim Kardashianin bikinikuvan kommentti hämmensi fanit - kyseessä Pete Davidsonin lempinimi?

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat