Kuva: AOP

MTV: Muistatko Ronn Mossin mysteerihaastattelun Huomenta Suomessa? Juontaja ja katsojat innostuivat vierailusta

20.01.2022 16:15 - Roy Kokkonen

Ronn Mossin vierailu Huomenta Suomi -ohjelmassa muistetaan vielä tänäkin päivänä. Mossin vaatimaton karisma Lauri Karhuvaaran haastattelussa sai katsojat lähettämään ihastelevia tekstiviestejä studioon.

Ridge Forresteria Kauniissa ja Rohkeissa näytellyt Ronn Moss saapui vierailulle Suomeen vuonna 2013. Kun hän istahti MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelman sohvalle, matkan syy oli mysteeri.

- Syy, miksi olen täällä, on valitettavasti... Minun on pidettävä se mysteerinä, koska se on mysteeriprojekti. Se tulee olemaan erittäin hyvä ja luulen, että ihmiset tulevat nauttimaan siitä paljon, Moss kertoi salamyhkäisenä

Pitkän linjan toimittaja Lauri Karhuvaara oli haastattelusta silminnähden innostunut. Salaperäisyys ei estänyt häntä nyhtämästä tietoa matkan tarkoitusperistä, ja lopulta kävi ilmi, että asia liittyy jotenkin televisioon.

- Se on mahdollista, Moss myönsi.

Myöhemmin syy vierailuun selvisi. Moss oli Veikkauksen uusi mainoskasvo.

Moss esiintyi studiossa vaatimattomasti ja totesi, että ei ajattele karismaansa tai asemaansa maailmanluokan tähtenä.

- Elän hyvin yksinkertaista elämää, hän totesi.

Vaatimaton tähti herätti ihastusta katsojissa, ja studioon satoi ihailevia kommentteja muun muassa tekstiviestein. Karhuvaara jakoi positiivisen palautteen innostuneena Mossille.

Lue myös: Kauniit ja rohkeat -tähti Ronn Moss on nykyään täysin tunnistamaton - kuva löi fanit ällikällä

Lue myös: Kauniit ja Rohkeat -komistus lähetti terveiset suomalaisille - "Toivon teille rakkautta"

Kilpailut

Uusimmat