Kuva: AOP

IL: Salkkarit-näyttelijä Tiia Elgiltä yllätyspaljastus - kertoo olevansa kihloissa

27.01.2022 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tiia Elg on palannut Salatut elämät -sarjan kuvauksiin ja näyttelijä kertoo Iltalehden haastattelussa, että on mennyt kaikessa hiljaisuudessa kihloihin.

Salatut elämät -sarjassa Eva Tammista näyttelevä Tiia Elg, 35, on palannut sarjan kuvauksiin äitiyslomaltaan. Viime syksynä Elg virittäytyi jo työelämään, sillä hän toimi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tanssiopettajana. Hänen parinsa oli räppäri Mikael Gabriel.

- Salkkareihin palaaminen on mennyt samalla tavalla kuin näkisin vanhaa ystävää, jota en olisi nähnyt muutamaan vuoteen. Olen ollut sarjassa niin kauan, että tämä on mennyt ihan rutiinilla, Elg toteaa Iltalehden haastattelussa.

Tanssiohjelman lisäksi Elg keskittyi viime vuonna perhe-elämään. Hänellä on kaksi lasta puolisonsa Alexey Smolyaninovin kanssa. Nuorempi lapsi syntyi vuoden 2020 lopulla.

Vuoden 2020-2021 vaihteessa Elg ja Smolyaninov menivät myös kihloihin.

- Naimisiin meneminen ei ole koskaan ollut minulle sellainen juttu, niin en siitä kihlauksesta jotenkin tullut raportoineeksi missään aiemmin. En jotenkin ole koskaan osannut kuvitella ylleni sitä valkoista mekkoa, Elg paljastaa Iltalehdelle.

- Tämä on minulle ihan extremeä, kun en ole ikinä ollut aiemmin kihloissa, Elg jatkaa ja sanoo myös, että kosinta tuli yllätyksenä.

Elg on näytellyt Salatut elämät -sarjassa keväästä 2014 lähtien.

Elg jäi ensimmäiselle äitiyslomalleen vuoden 2019 keväällä. Tuolloin myös hänen hahmonsa oli sarjassa raskaana, sillä Eva odotti lasta Aarolle. Elg kertoi aiemmin Voice.fi:n haastattelussa rajusta kohtauksesta, joka sai katsojat kauhistelemaan.

Lue myös: Salkkarit-tähti Tiia Elg jakoi neljä erilaista kuvaa kasvoistaan - pohtii somen kuvamuokkauksia

Lue myös: Salatut elämät -tähti Tiia Elgin toinen lapsi syntyi - kertoi ilouutisen suloisen kuvan kera

Lähde: Iltalehti

Uusimmat