Kuva: Mikko Räsänen

Iskelmä Festivaalien ohjelma täydentyy - lavalle kapuaa muun muassa Lauri Tähkä

01.02.2022 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Porin ohjelmaa täydentävät yksi Suomen menestyneimmistä miesartisteista Lauri Tähkä ja pop-kuningatar Erika Vikman.

Himoksen idyllisissä järvimaisemissa vuodesta 2009 alkaen järjestetty Iskelmä Festivaali sai viime vuonna sisartapahtuman, kun Iskelmä Festivaali Pori järjestettiin poikkeusoloista huolimatta viihtyisässä Kirjurinluodossa.

Vuosittain loppuunmyydyn Himoksen tapahtuman ohella myös Porin tapahtuma otettiin avosylin vastaan ja myytiin niin ikään loppuun.

- Iskelmä-brändillä on selkeä vuotuinen kasvusuunta ja se näkyy myös brändin alla toteutettujen tapahtumien suosiossa. Olemme iloisia, että Iskelmä Festivaali kiinnostaa, ja pystyy tarjoamaan hyvin ainutlaatuisia elämyksiä, iloitsee Iskelmä-radion ohjelmajohtaja Ari Ojala.

Iskelmä Festivaalien järjestelyt ovat olleet pitkään käynnissä, jotta yleisö voisi nauttia tulevana kesänä niin musiikista, palveluista, tunnelmasta kuin toisistaan. Tänä vuonna tapahtumat järjestetään täydessä laajuudessaan samana viikonloppuna kesä-heinäkuun taitteessa. Himoksella juhlat alkavat jo torstaina 30.6. Porissa portit avautuvat perjantaina 1.7.

Iskelmä Festivaalien ohjelma on nyt julkaistu osoitteessa www.iskelmafestivaali.fi

Lauri Tähkä esiintyy Porin Iskelmä Festivaalilla. (kuva: Tomi Palsa)

Festareiden lavoilla nähdään huippuartisteja

Molemmissa Iskelmä Festivaaleissa esiintyvät jo aiemmin julkistetut Kaija Koo, BEHM, Suvi Teräsniska, J. Karjalainen ja Elastinen. Tuoreimpia kiinnityksiä ovat Kukaan ei koskaan- ja Tummilla teillä -hiteistään tuttu kymmenhenkinen Vesterinen Yhtyeineen -orkesteri, viime vuonna Haluun olla yksin -biisillä pop-kartalle palannut Irina, menestyksekästä soolouraa tekevä Jonne Aaron, 80-luvun suomirock-jyrä Dingo ja groovaavaa reggaeta kesämenoon tarjoileva Jukka Poika.

Lisäksi Himoksella nähdään laaja-alaisesta musiikillisesta repertuaarista tunnettu tulkitsija Samuli Edelmann, kesällä ainutlaatuisella erikoiskokoonpanolla keikkaileva Maustetytöt X Agents, Ikurin rokkikone Popeda, juuri uuden Anna mun rakastaa -singlen julkaissut Erin, viimeistä kesää yhdessä konsertoiva Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, mittavan uran tehnyt sooloartisti ja viihdyttäjä Ressu Redford, laulaja-lauluntekijä ja Terveisin Doris -hitistään tuttu Mariska, yli 20-vuotisen uran tunnelmallisen rockin parissa tehnyt Happoradio, Teipillä tai rakkaudella -hitistään tunnettu ABREU, valovoimainen tulkitsija Katri Ylander ja UMK:ssa kisaava suomirock-legenda Tommi Läntinen.

Porin ohjelmaa täydentävät yksi Suomen menestyneimmistä miesartisteista Lauri Tähkä ja pop-kuningatar Erika Vikman.

Ohjelma täydentyy molemmissa tapahtumissa vielä kevättalven aikana.

Muun muassa Kaija Koo nähdään Iskelmä Festivaalilla Porissa sekä Himoksella. (kuva: Henri Juvonen)

Entistä parempi Pori

Porin Iskelmä Festivaali kokee jo toisena vuonnaan uudistuksia, jotka ovat peräisin asiakkaiden ideoista ja palautteista.

- Halusimme herkällä korvalla kuunnella yleisön mietteitä Porin ensimmäisestä Iskelmä Festivaalista. Asiakaskyselyn tulokset yllättivät meidät kaikki. Vastaajista 93 % kertoi odotuksiensa ylittyneen. Vastaajat olivat erittäin tyytyväisiä ohjelmaan. Tarkoituksenamme oli kartoittaa myös kehityskohteita, ja niitä saimme. Asiakastoiveista valtaosan pystymme toteuttamaan kesälle 2022. Yksi näitä on aluelaajennus, kommentoi Porin Iskelmä Festivaalin tuotantopäällikkö Krista Heinonen.

Himos toteutetaan täydessä laajuudessaan

Himoksella puolestaan asiakkaat kiittelivät järjestelyitä. Tapahtuma tuntui terveysturvalliselta epidemiasta huolimatta. Lisäksi henkilökunnan ystävällisyys ja ylipäätään palveluiden sujuvuus saivat kiitosta.

- Palautteissa oli toiveena, että tapahtuma palautuisi useamman esiintymislavan tapahtumaksi taas jatkossa. Näin tulee kesällä 2022 tapahtumaan, lupaa Himoksen Iskelmä Festivaalin tuotantopäällikkö Anniina Havukainen.

Festivaalien lipunmyynti on käynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Majoitusvarausten osalta järjestäjät suosittelevat vierailemaan tapahtuman verkkosivuilla.

Ohjelma

ISKELMÄ FESTIVAALI HIMOS

TORSTAI 30.6.: Kaija Koo, Popeda, Elastinen, Vesterinen Yhtyeineen, Irina, Jukka Poika

PERJANTAI 1.7.: J. Karjalainen, Maustetytöt X Agents, Erin, Jonne Aaron, Dingo, Mariska, ABREU, Tommi Läntinen

LAUANTAI 2.7.: Samuli Edelmann, BEHM, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Suvi Teräsniska, Ressu Redford, Happoradio, Katri Ylander

ISKELMÄ FESTIVAALI PORI

PERJANTAI 1.7.: BEHM, Elastinen, Suvi Teräsniska, Vesterinen Yhtyeineen, Irina

LAUANTAI 2.7.: Lauri Tähkä, Kaija Koo, J. Karjalainen, Erika Vikman, Dingo, Jukka Poika, Jonne Aaron

Liput:

Himos

Festarilippu 1 päivä, 95 €

Festarilippu 2 päivää pe-la, 125 €

Festarilippu 3 päivää, 145 €

VIP-lippu 1 päivä, 155 €

VIP-lippu 3 päivää, 325 €

Pori

Festarilippu 1 päivä, 75 €

Festarilippu 2 päivää, 99 €

VIP-lippu 1 päivä, 135 €

VIP-lippu 2 päivää, 189 €

Ikäraja: K-18

Lue myös: Iskelmä Gaalaan jälleen huippukiinnityksiä - mukana menossa myös Juha Tapio ja Lauri Tähkä

Lue myös: Iskelmä festivaaleja juhlitaan taas Himoksella ja Porissa - ensimmäiset artistikiinnitykset julki

Suosittelemme

Uusimmat