Kuva: AOP

Yllättävä vaihdos - Jannika B hyppää rakastetun hittisarjan juontajaksi

02.02.2022 11:45 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Suositusta ohjelmasta pyörähtää käyntiin jo kahdeksas kausi.

Rakastettu SuomiLOVE-musiikkiohjelma jatkuu kahdeksannen kauden jaksoin Ylellä 5. maaliskuuta alkaen. Tulevalla kaudella nähdään juontajana yllätysnimi, muusikko Jannika B, 36.

Jannika B hyppää juontopariksi jo aiemmin sarjaa juontaneelle muusikko Mikko Kuustoselle, 61. Aiemmilla kausilla Kuustosen parina nähtiin Jenni Pääskysaari, 46.

Jannika B:lle pesti hänen omassakin suosikkiohjelmassaan on valtava ilon aihe.

- On iso kunnia tulla mukaan tähän tuotantoon. SuomiLOVE tuo tähän aikaan erityisen arvokasta lämpöä ja sydämellisyyttä, muusikko hehkuttaa.

Ylen tiedotteessa kerrotaan myös, että vuosien varrella Jannika B on ehtinyt myös esiintyä SuomiLOVE:ssa useampia kertoja. Formaatissa kuullaan musiikkiesitysten ja tunnettujen kappaleiden kautta suomalaisten koskettavia tarinoita ja rakkaudenosoituksia. Jannika B kertoo tiedotteessa, että liikutukselta ei vältytä tulevallakaan kaudella.

- Mukana on uskomattoman koskettavia kokemuksia ystävyydestä ja rakkaudesta. Tällä kaudella moni tarinoista tuntuu aukeavan ilon kautta, Jannika B kuvailee.

Tiedotteen mukaan tulevan kauden artistikattauksesta vastaavat muun muassa Juha Tapio, 47, JVG, Erika Vikman, 28, Anna Puu, 39,  Johanna Kurkelan, 36, ja Johanna Iivanaisen, 45, Altamullan Road sekä monet muut.

Lue myös: UMK:n juontajiksi yllätysnimet Vesala ja Mmiisas - "Otin tavallaan pestin hulluuteen"

Lue myös: Jannika B:n ja Toni Wirtasen toinen lapsi syntyi - tuoreilta vanhemmilta herkät julkaisut, katso

Lähde: YLE

Kilpailut

Uusimmat