Kuva: NBCUniversal Media/TheKellyClarksonShow/Youtube

Twilight-tähden kihlattu fanitti miehensä vastanäyttelijää - "Hän oli Team Edward"

06.02.2022 20:15 - Riia Frost

Twilight-elokuvista maailmanmaineeseen noussut Taylor Lautner puhui suhteestaan Kelly Clarksonin juontamassa tv-ohjelmassa.

Twilight-elokuvasarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Taylor Lautner, 29, vieraili The Kelly Clarkson Show -televisio-ohjelmassa tällä viikolla. Tunnetun ohjelman juontajana toimii American Idol -kilpailusta maailmalle ponnahtanut laulaja Kelly Clarkson. Haastattelussa kysyttiin muun muassa Lautnerin viiniharrastuksesta, uudesta elokuvasta sekä pyöreiden täyttämisestä 11. helmikuuta. Lautner kertoo olevansa innoissaan syntymäpäivästään.

- Ihmiset ovat kysyneet, että pelottaako minua, koska 30. ikävuosi on erilaisempi. Mutta odotan innolla sitä seuraavaa lukua elämässäni, Lautner toteaa.

Lautner myös paljastaa, että haluaa syntymäpäivänään isojen juhlien sijaan toteuttaa viiniharrastustaan jossain Meksikon tai Kalifornian kaupungissa.

- Haluan mennä Pasoon tai Napaan ja nauttia viiniä, Lautner kertoo lyhyesti.

Taylor Lautner oli rennoissa vaatteissa The Kelly Clarkson Show:ssa. (kuva: NBCUniversal Media/TheKellyClarksonShow/Youtube)

Tuleva vaimo kuuluu ”Team Edwardiin”

Lautner pisti sormuksen tyttöystävänsä Tay Domen sormeen vuonna 2021 marraskuussa. Ei siis tule yllätyksenä, että kihlautuminen otetaan ohjelman aikana puheeksi. Lautner myös paljastaa heidän ensitapaamisensa tapahtuneen Lautnerin siskon kautta.

- Siskoni on aina sanonut, että hän tulee esittelemään minut tulevalle vaimolleni. Ja hän totisesti teki niin, Lautner hymähtää.

- Koska rakastan peli-iltoja, niin hän ehdotti, että järjestäisin sellaisen ja kutsuisin hänet ystävineen paikalle, jolloin hän toisi Tayn ja voisimme tutustua. Ja loppu on historiaa, Taylor muistelee.

Twilight-fanien tiedetään jakautuvan kahteen osaan pohjautuen elokuvasarjan mieshahmojen Edwardin ja Jacobin mukaan, joiden väliltä päähenkilön Bellan pitää valita elämänsä kumppanin. Tästä syntyvät ryhmät "Team Edward" ja "Team Jacob". Edward Cullenia näytteli Robert Pattinson ja Bella Swania Kristen Stewart

Haastattelun aikana Clarkson näytti kuvan nuoresta Domenista Twilight-huppari päällään ja hän kysyykin kriittisen kysymyksen;

- Oliko hän Edward-, vai Jacob-fani?

Taylor Lautner ja Taylor "Tay" Domen kihlautuivat viime vuoden puolella. (kuva: AOP)

Taylor hieman hymähtää ja vastaa lopulta humoristisesti.

- Hän oli Team Edward. Mutta hän on korvannut sen ja olen antanut hänen tehdä sen virheen menneisyydessään, Lautner avaa.

Lautnerin näyttelemä Jacob Black -hahmon lempikappale nousi haastattelun ehkä tärkeimmäksi kysymykseksi. Nimittäin maailmallakin tunnettu laulaja Olivia Rodrigo on elokuvasarjan suuri fani ja Lautnerin piti oikaista laulajan yksi väittämä.

- Olivia väitti, että hänen albumiltaan Jacobin lempilaulu olisi Traitor, Clarkson avaa. – Oletko samaa mieltä?

Lautnerilta tuleekin nopeasti ytimekäs vastaus.

- Kyllä voisin uskoa niin.

Clarkson kuitenkin keskeyttää Lautnerin vastauksen ja jatkaa eteenpäin.

Oudoin fanikokemus

On tietenkin ymmärrettävää, että Twilight-fanit ovat edelleen hulluina Lautneriin ja Clarkson kysyykin haastattelussa Lautnerilta oudointa fanimuistoa. Lautner kertoo fanien hieman rauhoittuneen vuosien myötä, mutta paljastaa yhden tarinan Brasiliasta.

- Tuhannet fanit murtautuivat hotelliimme ja henkilökunnan piti soittaa Brasilian kansalliskaartille saadakseen heidät ulos.

- Nämä ovat erittäin intohimoisia faneja. Siksi Twilight-kirjat ja -elokuvat ovatkin niin suosittuja, koska nämä fanit eivät vain luovuta vaan saavat mitä haluavat, Lautner lisää.

Taylor Lautnerin uusi elokuva Kotijoukkue on katsottavissa Netflixissä.

Koko haastattelun voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lisäksi voit katsoa Kelly Clarksonin ja Taylor Lautnerin pelaavan ´Twilight´ Trivia -peliä alta.

 Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Twilight-hurmuri kihlautui tyttöystävänsä kanssa: "Kaikki toiveeni toteutuivat"

Lue myös: Twilight-kaksikko ihastutti uuden yhteiselokuvansa ensi-illassa, katso

Lähteet: KellyClarksonShow / Youtube

Kilpailut

Uusimmat