Twilight-kaksikko ihastutti uuden yhteiselokuvansa ensi-illassa, katso

19.08.2015 11:15 - Reetta Haverinen

Vamppyyrileffoista tuttu parivaljakko tähdittää uutta action-komediaa, joka saa ensi-iltansa Atlantin toisella puolella ylihuomenna. 

Twilight-elokuvien kuudes ja samalla viimeinen osa Aamunkoi, osa 2 sai ensi-iltansa vuonna 2012. Sen jälkeen vamppyyrileffafanien on täytynyt tyytyä katsomaan Twilight-elokuvia yhä uudestaan ja uudestaan. Pian leffojen näyttelijäkaartin ihailijalaumat voivat kuitenkin lepuuttaa silmiään uuden action-pätkän parissa, jonka päätähdet ovat tulleet tutuiksi Twilight-leffoista nimillä Bella ja Jacob.

Tie tähtiin

Twilight-fantasialeffojen kautta suoraan Hollywoodin kirkkaimpien tähtien joukkoon singahtaneet Kristen Stewart ja Taylor Lautner nähdään tällä kertaa seikkailemassa elokuvassa American Ultra, joka on komedian sävytteinen toimintaleffa. Toisin kuin Twilight-leffoissa, kaksikko ei siten viiletä synkissä metsämaisemissa vamppyyreiden kanssa. Leffan Suomeen saapumisesta ei ole vielä varmaa tietoa, mutta toivotaan, että filmi saapuu kinoihimme piakkoin.

Vain ystäviä

Kaksikon kemiat näyttävät käyvän yhteen - ainakin kuvista päätellen. Näyttävä parivaljakko säteili elokuvan ensi-iltatilaisuudessa, mutta romanssista näiden kahden välillä on ilmeisesti turha kuiskia. Stewartin on nimittäin huhuttu seurustelevan visuaalisten efektien tuottajan Alicia Cargilen kanssa. Lue lisää artikkelistamme tästä

Katso American Ultra -leffan traileri alta:


Lue myös: Twilight-komistus Robert Pattinsonin tyttöystävä myöntää vihdoin: "Olemme kihloissa"

Kilpailut

Uusimmat