Kuva: AOP

Tom Holland antaa tukensa, jos edellinen Spider-Man-tähti palaa rooliinsa

07.02.2022 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Holland kehuu tuoreessa haastattelussa varsinkin erästä Spider-Man: No Way Home -elokuvan kohtausta.

Juttu sisältää juonipaljastuksia Spider-Man: No Way Home -elokuvasta.

Spider-Man-näyttelijä Tom Holland, 25, kertoo tukevansa Sony-elokuvayhtiötä, jos he päättävät tehdä uuden elokuvan edelliseen Spider-Man-saagaan, jota tähditti Andrew Garfield. Garfield näytteli rakastettua supersankaria vuosina 2012 sekä 2014.

Holland myös kehuu Garfieldin työtä uudessa Spider-Man: No Way Home -elokuvassa, jossa universumien yhdistymisen vuoksi valkokankaalla seikkailee kolme eri Spider-Mania, joita esittävät Holland, Garfield sekä Tobey Maguire.

- On mahtavaa, kuinka Andrew teki pieniä muutoksia hahmoon ja voitti yleisön takaisin puolelleen. Kohtaus, jossa hän pelastaa Zendayan, on saanut fanit rakastumaan, Holland sanoo.

- Joten, jos Sony haluaa tehdä Andrew'n kanssa uuden Spider-Man-elokuvan, heillä on täysi tukeni siihen, Holland jatkaa.

Garfield on aikaisemmin kertonut, kuinka vaikeaa oli olla kertomatta ihmisille siitä, että hän tähdittää myös Spider-Man: No Way Home -elokuvaa. Voit lukea lisää täältä.

Viime joulukuussa julkaistu Spider-Man: No Way Home on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä elokuvista ja se on tuottanut maailmanlaajuisesti lähes 1,8 miljardia dollaria, eli 1,6 miljardia euroa.

Lue myös: Hollywood-pariskunta Tom Holland ja Zendaya haluaisivat tähdittää yhdessä hittisarjaa

Lue myös: Spider-Man-tähti joutui valehtelemaan jopa ystävilleen - 'Salaisuus oli pidettävä'

Lue myös: Spider-Man-tähti Tom Holland luuli kollegansa antamaa lahjaa seksileluksi

Lähde: E News!

Kilpailut

Uusimmat