Kuva: AOP

Miten uuden Kardashian-sarjan pääsee näkemään Suomessa? Alkamispäivämäärä paljastettiin

08.02.2022 11:15 - Iiro Myllymäki

The Kardashians -sarja saa ensiesityksensä huhtikuussa.

Disney+ on paljastanut, milloin Kardashian-klaanista kertova uusi The Kardashians -sarja saa ensiesityksensä. Striimauspalvelu kertoo, että sarja alkaa näkyä Suomessakin 14. huhtikuuta.

Samalla tulevasta sarjasta on julkaistu uusi tiiseri. Voit katsoa sen alta tai jos julkaisu ei näy alla, näet sen täältä.

The Kardashians -sarjassa seurataan Kris, Kylie ja Kendall Jennerin sekä Kim, Kourtney ja Khloé Kardashianin elämää, jossa yhdistyvät miljardibisnesten pyörittäminen, perhe-elämä ja rakkauselämän käänteet. Sarjan luvataan tarjoavan totuudenmukaisen katseen otsikoiden taakse.

Kardashian-klaanin elämää seurattiin aiemmin peräti 20 tuotantokauden ajan Keeping Up with the Kardashians -ohjelmassa, joka loppui kesäkuussa 2021.

Kim Kardashian on aiemmin kertonut, että uuden Kardashian-sarjan kuvaukset alkoivat jo viime syyskuussa. Khloé Kardashian puolestaan arveli aiemmin, että sarjan esittäminen alkaisi jo tammi- tai helmikuussa. The Kardashians -sarjaa esitetään Yhdysvalloissa Hulussa ja muualla maailmassa Disney+:ssa.

Lue myös: Kim Kardashianin puoliso Pete Davidson sai kylmän vastaanoton - koripallo-ottelussa sateli buuauksia

Lue myös: Kylie Jenner ja Travis Scott saivat toisen lapsensa - Jenner kertoi asiasta Instagramissa

Lähde: Digital Spy

Kilpailut

Uusimmat