Kuva: AOP

Kanye Westin perhepäivitys ihmetyttää somessa - "Julia Fox itkee juuri nyt"

10.02.2022 12:45 - Iiro Myllymäki

Kanye West on jakanut Instagramissa kuvia ex-puolisostaan Kim Kardashianista ja parin yhteisistä lapsista. Kuvatekstissä räppäri toivoo perheensä yhdistymistä.

Kanye Westin, 44, ja Kim Kardashianin, 41, avioeron ja yhteisvanhemmuuden käänteet eivät ota loppuakseen. West, joka on nykyään viralliselta nimeltään Ye, on nyt jakanut Instagram-tilillään kuvia Kardashianista ja parin yhteisistä lapsista. Yhteiskuvat ovat peräisin Kardashianin tuoreista Vogue-kuvauksista.

”Jumala, saata perheemme takaisin yhteen”, West kirjoittaa kuvatekstissä.

Jos päivitys ei näy, klikkaa tästä.

Aiemmin West oli poistanut Instagram-tililtään kuvat Kardashianista ja lapsistaan.

Westin päivitys on herättänyt kommenttikentässä ristiriitaisia reaktioita. Jotkut ovat ihmetelleet Westin purkausta, sillä mies tapailee nykyään näyttelijä Julia Foxia, 32.

”Julia itkee jossain juuri nyt”, kuuluu yksi kommentti.

”Entä Julia?” tiedustelee toinen.

”Päästä Kim menemään”, on myös kommentoitu.

Joulukuussa uutisoitiin, että West oli anellut Kardashiania takaisin kesken esiintymisensä. Vuodenvaihteessa West kuitenkin tapasi Julia Foxin, jonka kanssa hän on viettänyt sittemmin tiiviisti aikaa. Kardashian puolestaan seurustelee näyttelijä Pete Davidsonin, 28, kanssa. West ja Kardashian erosivat helmikuussa 2021 oltuaan naimisissa kuuden vuoden ajan. Ex-parilla on neljä yhteistä lasta.

Westin ja Kardashianin yhteisvanhemmuus ei ole sujunut ongelmitta. Ex-pari ajautui juuri sanasotaan Instagramissa, kun West kritisoi sitä, että Kardashian antaa kaksikon 8-vuotiaan tyttären Northin julkaista päivityksiä TikTokissa.

”Koska tämä on ensimmäinen avioeroni, haluan tietää, mitä voin tehdä, kun tyttäreni on laitettu TikTokiin vasten tahtoani”, West kirjoitti sittemmin poistetussa päivityksessä.

Kardashian vastasi päivitykseen oman Instagraminsa tarinat-osiossa ja syytti ex-miestään ”jatkuvista hyökkäyksistä” häntä kohtaan.

”Avioero on jo muutenkin tarpeeksi vaikea asia lapsille, ja Kanyen pakkomielle yrittää kontrolloida ja manipuloida tilannettamme negatiivisesti ja julkisesti ainoastaan lisää kipua kaikille”, Kardashian kirjoitti.

Lue myös: Kanye West ja Kim Kardashian ottivat yhteen Instagramissa - kuvat ex-vaimosta ja lapsista katosivat

Lue myös: Kopioiko Julia Fox Kim Kardashianin tyylin? Kanye Westin tyttöystävä vastaa syytöksiin

Lue myös: Kim Kardashian kertoo viimein syistä, jotka johtivat eroon Kanye Westista

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat