Kuva: AOP

Riitaa, katkeruutta ja uusia vihamiehiä – Kanye West purki tuntojaan Instagramissa koko viikonlopun

14.02.2022 12:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Räppäri Kanye West aktivoitui viikonloppuna Instagramissa. Osansa räppärin vihasta saivat ex-vaimon uuden puolison lisäksi vanhat ystävät.

Räppäri Kanye Westin, 44, tulikivenkatkuisten viestien kohteeksi on ensisijaisesti päätynyt Westin entisen puolison Kim Kardashianin, 41, nykyinen mielitty, koomikko Pete Davidson, 28.

Sunnuntaina 13. helmikuuta West jakoi Instagramissa paparazzin ottaman kuvan Kardashianista ja Davidsonista. Kuva oli rajattu siten, että pariskunnan kasvot eivät näkyneet.

”Katsokaa tätä munapäätä. Sulkeekohan Instagram tilini, koska haukun Hillary Clintonin entistä poikaystävää”, räppäri kirjoitti julkaisussaan.

West viittaa mitä ilmeisimmin muutama vuosi sitten levinneeseen tietoon, että Davidson oli ottanut presidenttiehdokkaana tuolloin ollutta Clintonia esittävän tatuoinnin.

Instagram kävi kuumana koko viikonlopun ajan

Lauantaina 12. helmikuuta West jakoi Instagramissa kuvan, jossa hän esiintyy yhdessä Davidsonin, näyttelijä Timothée Chalametin ja räppäri Kid Cudin kanssa. Kuva on otettu vuonna 2019.

Miesten yhteiskuvassa oli kuitenkin lauantaina peitetty Davidsonin kasvot isolla punaisella ristillä.

”Halusin vain, että ystävät tukisivat minua. Veitsi uppoaa vain syvemmälle”, räppäri kirjoitti nyt jo poistetun julkaisun yhteydessä.

West oli aktiivinen jo aiemmin lauantaina.

”Tiedoksenne, Cudi ole tule olemaan Dondassa, koska hän on ystävä tiedätte kyllä kenen kanssa”, Dondalla hän viittaa tulevaan albumiinsa nimeltä Donda 2.

Cudi vastasi Westille.

”Voi voi, en haluakaan olla albumillasi v*tun dinosaurus hahaha. Kaikki tietävät, että olen ollut parasta mitä albumeillesi on tapahtunut tapaamisestamme lähtien. Kaikkea hyvää”, Cudi kirjoitti räppärille.

Cudi jatkoi tapauksen pohtimista vielä Twitter-tilillään.

”Keskustelimme tästä jo viikkoja sitten. Muuttelet tarinaa ja julkaiset tätä valhetta internetiin. Sinä et ole ystävä. Hyvästi”, Westin vihanpidon kohteeksi joutunut Cudi viestitti Twitterissä.

Sunnuntaina West jatkoi aktiivista Instagramin päivittämistä.

”Olen yhteisökeskeinen. Rakastan ystäviäni ja perhettäni. Pyysin Cudia keskustelemaan, koska Cudi on vuosien ajan uskotellut, että minä ja hän pidämme yhtä. Nyt kun taistelen perheestäni, hän ei ole puolellani. Tämä on suurempi asia kuin musiikki”, räppäri kirjoitti yhdessä lukuisista päivityksistään.

”En olisi koskaan pyytänyt hänen uskollisuuttaan, ellei sitä olisi minulle aiemmin tarjottu”, hän jatkoi.

West kuvasi vastakkainasettelua meemillä

Nyt jo poistetussa julkaisussa West parodioi Captain America: Civil war -elokuvan julistetta. Westin jakamassa kuvassa hän esiintyi Kapteeni Amerikkana räppäri Drake, nykyinen puolisonsa Julia Fox, räppäri Travis Scott ja räppäri Future rinnallaan. Davidson esiintyi Iron Manina yhdessä Kardashianin, Cudin, laulaja Billie Eilishin ja näyttelijä Taylor Swiftin kanssa.

West jakoi Instagramissa kuvakaappauksen Davidsonista ja Machine Gun Kellysta, joka on Davidsonin hyvä ystävä. Kuvakaappaus on joulukuussa järjestetystä Instagram livestä. Lisäksi julkaisussa oli kuvakaappaus viestistä, joka on oletettavasti Davidsonin lähettämä.

”Et tule ikinä näkemään lapsiani”, West kirjoitti julkaisun yhteydessä. Hänellä on entisen puolisonsa Kardashianin kanssa neljä yhteistä lasta.

West julkaisi sunnuntaina myös kuvan, jossa hän pitelee keltaista lehtiötä. Lehtiöön oli kirjotettu ”Tilini ei ole hakkeroitu, 13.2.2022”.

Kanye West on poistanut lähes kaikki julkaisunsa Instagramista.

Lue myös: Kanye West tulistui Instagramissa - "Maailma on rasistinen, seksistinen, homo- ja hullufobinen"

Lue myös: Kim Kardashian jyrähtää Kanye Westin kommentille TikTokista - avioeroprosessi ei edisty

Lue myös: Kanye West ja Kim Kardashian ottivat yhteen Instagramissa - kuvat ex-vaimosta ja lapsista katosivat

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat