Kuva: AOP

Justin Bieberin jatkobileiden ammuskelussa osuman saanut räppäri pääsi sairaalasta

15.02.2022 18:15 - Riia Frost

Yksi ammuskelun uhreista oli Kodak Black, joka tunnetaan muun muassa Patty Cake -biisistään.

Suureen suosioon noussutta räppäriä Kodak Blackia, 24, ammuttiin jalkaan Justin Bieberin, 27, keikan jatkoilla tapahtuneessa ammuskelussa.

Justin Bieber esiintyi West Hollywoodissa Pacific Design Centerissä 12. helmikuuta ja järjesti keikan jälkeen jatkot, jonne useampi julkkis Blackin lailla osallistui. TMZ-median hankkiman kuvamateriaalin mukaan Black seurueineen lähti jatkopaikasta, The Nice Guy -ravintolasta, ja pysähtyi tapahtuman ulkopuolelle ottamaan kuvia fanien kanssa. Ammuskelu alkoi yllättäen tappelun yhteydessä aamuyöstä ja kymmenen laukausta saivat fanit huutamaan kauhusta.

Uhreja oli lähteiden mukaan yhteensä noin 3-4 ja he ovat tiedettävästi Blackin tapaan vakaassa tilassa.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kävelytuella pois sairaalasta

Blackin kerrotaan pääseen viimeinkin sairaalasta ja hänet nähtiin turvamiesten ympäröimänä menossa katumaasturin kyytiin kävelytuen avulla. 

Ammuskelun motiivia ei ole toistaiseksi tiedossa eikä tekijöitä ole saatu kiinni. Viranomaiset kuitenkin kertoivat pressitilaisuudessa, ettei kyseessä ollut jengitappelu, ja he etsivät tummaihoista miesepäiltyä.

Justin Bieber ja Kodak Black eivät ole toistaiseksi kommentoineet tapahtunutta mitenkään.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Black on ollut ammuskelussa. Räppäri nimittäin selvisi viime vuonna ampumavälikohtauksesta Floridan McDonald'sin ulkopuolella, jossa hänen henkivartijansa sai osuman. Henkivartija lopulta selvisi ehjin nahoin tapahtuneesta.

Black tunnetaan myös useasta rikoksestaan ja hän onkin ollut neljä vuotta vankilassa antaessaan väärän lausunnon ampuma-aseen ostamisesta.

Black on ollut lukuisissa otsikoissa muistakin aseisiin liittyvistä rikoksista, joihin hän sai Yhdysvaltojen ex-presidentiltä Donald Trumpilta armahduksen.

(kuva: AOP)

Lue myös: Fani hyppäsi lavalle kesken Justin Bieberin keikan - video tilanteesta leviää netissä, katso

Lue myös: Brittitähti kaatui gaalaesityksensä aikana - julkaisi myöhemmin täydellisen twiitin aiheesta

Lähteet: HollywoodLife, TMZ, YouTube, BBC

Kilpailut

Uusimmat