Kuva: AOP

Brittitähti kaatui gaalaesityksensä aikana - julkaisi myöhemmin täydellisen twiitin aiheesta

09.02.2022 12:45 - Iiro Myllymäki

Anne-Marie kaatui rappusissa kesken Brit Awards -esityksensä. Nainen vaikuttaa suhtautuvan tilanteeseen huumorilla.

Tiistaina juhlistettiin Brit Awards -gaalaa, jossa palkittiin viime vuoden merkittävimpiä brittiartisteja ja nähtiin häikäiseviä esityksiä. Yksi sosiaalisessa mediassa puhuttaneista hetkistä nähtiin brittitähti Anne-Marien, 30, esityksen aikana.

Anne-Marie esitti kappaleensa Don’t Play, ja esityksen alussa nainen käveli rappusia alas. Hän kuitenkin kompastui astellessaan alas ja kaatui maahan. Poppari otti tilanteen kuitenkin nopeasti haltuun, nousi ylös ja jatkoi esiintymistään. Videon tilanteesta pääset katsomaan alta. Jos upotus ei näy, näet päivityksen täältä.

Anne-Marie kompuroi lavalla, mutta nousi nopeasti ylös. (kuva: AOP)

Anne-Marie sai sosiaalisessa mediassa ylistystä siitä, miten hän ei antanut pienen lipsahduksen häiritä esiintymistä. Nainen kirjoitti esityksen jälkeen Twitteriin huvittavan päivityksen, jossa hän viittasi tilanteeseen.

”Mitäpä minä tekisinkään vasemmalla nilkallani”, Anne-Marie kirjoitti vapaasti suomennettuna.

Näet twiitin alta tai tästä linkistä.

Tilanteesta on revitty huumoria muutenkin. Optikkoliike Specsavers twiittasi naiselle, että tämä saa seuraavan käyntinsä ilmaiseksi.

”Olen teihin yhteydessä”, Anne-Marie vastasi tähän.

Viestinvaihdon näet alta tai tästä linkistä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Brit Awards -tapahtumassa nähdään yllättävä kaatuminen kesken esityksen. Madonna kaatui rappuset alas gaalassa vuonna 2015 esittäessään Living for Love -kappalettaan. Syynä oli, että asuun kuuluva viitta ei lähtenytkään naisen yltä suunnitellusti, vaan tanssijat vetivät viitan mukana myös Madonnan itsensä maahan. Nainen keskeytti laulamisen hetkeksi, mutta onnistui jatkamaan esitystä pian.

Lue myös: Nyt myös Brit Awards luopuu sukupuolitetuista palkinnoista - "On oikea aika"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat