Kuva: AOP

Onko Britney Spears mennyt salaa naimisiin? Kihlatun päivitys sai seuraajat innostumaan

15.02.2022 19:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Britney Spearsin puolison uusin päivitys on herättänyt huhuja avioitumisesta.

Pop-tähti Britney Spears, 40, vietti ystävänpäivää yhdessä kihlattunsa, näyttelijä Sam Asgharin, 27, kanssa. Asghari julkaisi pariskunnasta yhteiskuvan Instagramiinsa. Kuvatekstissä hän kutsuu Spearsia vaimokseen.

”Naiset ovat maailman vaikutusvaltaisimpia ihmisiä. Kundit, kuunnelkaa: se mitä teille ei opeteta koulussa, on kuunnella ja olla samaa mieltä naisesi kanssa. Vaikka et olisikaan samaa mieltä. Se on avain onnelliseen elämään. Mitä sitä sanotaankaan? Onnellinen vaimo, onnellinen elämä. Hyvää ystävänpäivää naarasleijonani”, Asgharin sanaili yhteiskuvan kuvatekstissä merkiten puolisonsa julkaisuun.

Vaikka pariskunta ei ole vahvistanut menneensä naimisiin, seuraajat kiinnittivät huomiota erityisesti päivityksessä käytettyyn vaimo-sanaan.

”Olette paras pari!!! Britney on niin vahva ja te olette täydellisiä yhdessä”, eräs kommentoija kirjoitti.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kihlattu on ollut Spearsin tukena vaikeina aikoina

Spears kävi hiljattain läpi pitkän oikeustaistelun isäänsä vastaan päästäkseen pois isänsä holhouksen alaisuudesta, jossa hän oli 13 vuoden ajan.

Spearsin lähipiiriin kuuluva lähde kertoo Hollywood Life -julkaisulle Asgharin olleen pop-tähden tukena tämän vaikeina aikoina.

- Britney on elänyt vaikeita aikoja, mutta hän voi luottaa siihen, että Sam on hänen tukenaan, lähde kertoo julkaisulle.

- Hänestä tuntuu, että Sam on yksi niistä ihmisistä, joka todella kuuntelee ja ymmärtää häntä. Sam ymmärtää, mitä Britney tarvitsee suhteelta, lähde jatkaa.

Sisäpiiriläisen mukaan Spears on juuri nyt hyvin onnellinen ja haluaakin jättää kaiken draaman taakseen.

Spears ja Asghari ovat olleet virallisesti yhdessä vuodesta 2017. Kaksikko kuitenkin tapasi toisensa jo vuonna 2016 Spearsin Slumber party -musiikkkivideon kuvauksissa.

Pari kertoi kihlautuneensa viime syyskuussa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pariskunnan avioitumista odotetaan ilmeisen kuumeisesti, sillä tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun pariskunnan mahdollisesta naimisiinmenosta on liikkunut huhuja. Uutisoimme avioliittohuhuista viimeksi joulukuussa.

Lue myös: Ovatko Britney Spears ja Sam Asghari menneet naimisiin? Syntymäpäiväkuva sai fanit innostumaan

Lue myös: Britney Spears paljastaa Instagramissa haluavansa uuden lapsen - kihlattu heitti nasevan kommentin

Lue myös: Näyttelijätähti heitti nasevan kommentin Britney Spearsin kihlapäivitykseen - somessa nauretaan

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat