Kaikki artikkelit

Sam Asgharin kerrotaan asuvan tällä hetkellä hulppeassa asunnossa Los Angelesissa.
Pop-tähti Britney Spears ja Sam Asghari ovat nyt kumpikin tahoillaan kommentoineet vireillä olevaa avioeroaan.
Näyttelijä Sam Asghari jätti avioerohakemuksen 16. elokuuta.
Pop-tähti Britney Spears kertoo hankkivansa pian itselleen hevosen.
Britney Spears ja Sam Asghari menivät naimisiin kesäkuussa 2022.
Vaikka Britney Spears ja Sam Asghari on nähty viime aikoina ilman vihkisormuksia, ei lähipiirin mukaan pariskunta ole eronnut.
Sam Asghari täytti 29 vuotta.
Britney Spears ottaa jälleen kantaa hänen ex-aviomiehensä väitteeseen, jonka mukaan tähden lapset eivät halua tavata äitiään.
Britney Spearsin ex-aviomiehellä Kevin Federlinella ei ollut kovin hyvää sanottavaa pop-tähden suhteesta omiin lapsiinsa.
Laulaja ei arkaile sanojensa kanssa.
Pop-tähden ajomatka päättyi keskelle valtatietä polttoaineen loputtua kesken ajomatkan. Poliisi pysäytti liikenteen ja ohjasi auton pois liikenteen seasta.
Sam Asghari ei myöskään kiellä, etteikö hänen vaimonsa Britney Spears olisi auttanut häntä näyttelijänurallaan.
Britney Spearsin ex-aviomies Jason Alexander oli yrittänyt kuokkia aggressiivisesti pariskunnan häihin ja nyt teosta seuraa oikeudenkäynti.
- Britney on aina pelännyt vaanijoita, joten se, että Jason pääsi hänen asuinalueelleen, säikäytti hänet täysin, Britney Spearsin läheinen lähde kertoo.
Pop-tähti suojelee ennen avioliittoa hankkimiaan varoja mahdollisen avioeron varalta. Asghari on vitsaillut aiemmin suojaavansa kenkäkokoelmansa avioehdolla.
Spears ei ole tällä hetkellä kovinkaan hyvissä väleissä perheenjäsentensä kanssa ja on jopa väittänyt julkisesti muun muassa hänen äitinsä ja siskonsa käyttäneen häntä hyväkseen suosion ja huomion vuoksi.