Kaikki artikkelit

Britney Spears ottaa jälleen kantaa hänen ex-aviomiehensä väitteeseen, jonka mukaan tähden lapset eivät halua tavata äitiään.
Britney Spearsin ex-aviomiehellä Kevin Federlinella ei ollut kovin hyvää sanottavaa pop-tähden suhteesta omiin lapsiinsa.
Laulaja ei arkaile sanojensa kanssa.
Pop-tähden ajomatka päättyi keskelle valtatietä polttoaineen loputtua kesken ajomatkan. Poliisi pysäytti liikenteen ja ohjasi auton pois liikenteen seasta.
Sam Asghari ei myöskään kiellä, etteikö hänen vaimonsa Britney Spears olisi auttanut häntä näyttelijänurallaan.
Britney Spearsin ex-aviomies Jason Alexander oli yrittänyt kuokkia aggressiivisesti pariskunnan häihin ja nyt teosta seuraa oikeudenkäynti.
- Britney on aina pelännyt vaanijoita, joten se, että Jason pääsi hänen asuinalueelleen, säikäytti hänet täysin, Britney Spearsin läheinen lähde kertoo.
Pop-tähti suojelee ennen avioliittoa hankkimiaan varoja mahdollisen avioeron varalta. Asghari on vitsaillut aiemmin suojaavansa kenkäkokoelmansa avioehdolla.
Spears ei ole tällä hetkellä kovinkaan hyvissä väleissä perheenjäsentensä kanssa ja on jopa väittänyt julkisesti muun muassa hänen äitinsä ja siskonsa käyttäneen häntä hyväkseen suosion ja huomion vuoksi.
Useiden lähteiden mukaan poliisi kutsuttiin Britney Spearsin ja Sam Asgharin häihin häätämään aggressiivinen tunkeilija.
Britney Spears ja Sam Asghari ovat solmineet avioliiton Las Vegasissa. Paikalla nähtiin useita julkisuuden henkilöitä.
Hääjuhlien kerrotaan olevan pienet ja intiimit. Spearsin isä, äiti sekä sisko ovat jääneet kutsuvieraslistan ulkopuolelle.
Sam Asghari kiittää pariskunnan saamasta tuesta.
Pop-tähti kertoi raskaudestaan yhdessä puolisonsa kanssa viime kuussa.
Pop-tähti on ollut kihloissa puolisonsa Sam Asgharin kanssa viime syksystä saakka. Pariskunta odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan.
Sam Asghari paljasti sormuksen vahingossa someseuraajilleen.