Kuva: AOP

Rihanna halusi pitää raskauden salassa jopa ystäviltään - yllättävä mielihalu meinasi paljastaa

15.02.2022 17:45 - Iiro Myllymäki

Rihanna on alkanut himoita makeita herkkuja raskausaikanaan.

Rihanna, 33, ja Asap Rocky, 33, odottavat esikoistaan. Kerrottuaan raskausuutisesta Rihanna on edustanut upeissa lookeissa, joissa hän on paljastanut raskausvatsansa. Nainen pyrki pitämään raskautensa salassa pitkään jopa ystäviltään, mutta tämä osoittautui haastavaksi.

Rihanna kertoo E! Newsin haastattelussa, että raskaus oli hankala pitää salassa ystäviltä, jotka tuntevat naisen normaalit tavat.

- He ihmettelivät, että enkö halua juoda jotain tai polttaa. Ja söin kaikenlaista, mitä en normaalisti söisi. He tietävät, että vihaan makeisia, ja yhtäkkiä halusinkin suklaahippukeksejä ja donitseja. Lopulta minun piti paljastaa asia. He olivat sokissa, kuten muukin maailma oli, Rihanna kertoo.

Asap Rocky ja Rihanna (kuva: AOP)

Rihanna puhuu haastattelussa myös reaktiostaan, kun sai itse tietää olevansa raskaana. Nainen kertoo olleensa varovainen, ettei juhlista asiaa liian aikaisin.

- Kun sain ensin tietää, ajattelin, että tämä ei ole totta. Se kuitenkin oli, enkä halunnut innostua liikaa liian aikaisin. Se oli upea uutinen, mutta sitä haluaa katsoa, miten asiat menevät. Olen iloinen, että nyt raskaus on näin pitkällä ja voin juhlia sitä kaikkien kanssa, Rihanna sanoo.

Poptähtenä tunnetuksi tullut Rihanna on viime vuodet keskittynyt muoti- ja kauneusbrändiensä kasvattamiseen. Naiselta on jo pitkään odotettu uutta musiikkia, sillä hän julkaisi viimeisimmän studiolevynsä vuonna 2016. Rihanna on lupaillut, että uutta musiikkia on tulossa raskaudesta huolimatta, mutta aikataulusta nainen ei ole luvannut mitään. Vielä joulukuussa Rihanna vastasi, että uutta materiaalia on tulossa julki ”pian”.

Lue myös: Rihanna paljasti jälleen raskausvatsansa uudessa, tyrmäävässä lookissa - "Paras raskauslook ikinä!"

Lue myös: Rihanna julkaisi kuvan kasvavasta vauvavatsastaan - hetkessä miljoonia tykkäyksiä

Lähteet: Metro, E! News

Kilpailut

Uusimmat