Kuva: AOP

Dwayne Johnsonin vatsalihakset ovat herättäneet kysymyksiä - näyttelijä kertoo, mistä on kyse

19.02.2022 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Dwayne "The Rock" Johnson on hurjassa kunnossa, mutta ihmiset ovat usein hämmästelleet miehen vatsalihaksia, ja nyt näyttelijä kertoo, että hänelle on sattunut ikävä tapaturma painiottelussa.

Näyttelijät Dwayne "The Rock" Johnson, 49, sekä Emily Blunt, 38, antoivat viime vuonna paljon haastatteluja Jungle Cruise -elokuvan myötä, jota kaksikko tähdittää.

Johnson ja Blunt olivat muun muassa vastanneet kysymyksiin, joita ihmiset ovat eniten heistä hakeneet Googlen kautta. Kuten hyvin tiedetään, Johnson on hurjassa kunnossa ja hän on urheillut kovasti koko ikänsä, mutta yksi kysymyksistä oli se, että miksi Dwayne Johnsonilla ei näy vatsalihakset.

- Instagramissa monilla malleilla on uskomattoman näkyvät vatsalihakset. Minullakin ne näkyvät, mutta eivät ihan samalla tavalla ja yksi syy on se, että minulle tehtiin aikoinaan vatsan alueelle leikkaus. Johnson paljasti.

- Monet eivät ehkä tiedä, mutta eräässä painiottelussa reisilihakseni repeytyi lantiostani ja siitä syntyi ketjureaktio, jonka vuoksi vatsani seinämä repeytyi ja minulle täytyi tehdä kolminkertainen tyräleikkaus. Tämä vaikutti myös vatsani muotoon, mies jatkoi.

Ennen kuin Johnsonista tuli Hollywoodin tunnetuimpia näyttelijöitä, työskenteli hän showpainijana ja nousi yhdeksi alan suurimmista tähdistä. Johnson on myös näyttelijäuransa aikana käynyt vierailemassa WWE-showpainiorganisaation tapahtumissa ja otellut usein.

Voit katsoa koko videon alta. Kysymys vatsalihaksista nähdään videon lopussa.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Dwayne Johnson, 49, on hurjassa kunnossa - rooli DC-elokuvassa haastoi fyysisesti

Lue myös: Dwayne "The Rock" Johnson ahtautui lasten leikkipaikan laitteeseen - kuva nauratti faneja

Lue myös: Millaista on suudella Dwayne "The Rock" Johnsonia? Emily Blunt paljasti tunteen suoraan kameralle

Lähde: Hollywood Life

Juttu julkaistu alun perin 5. elokuuta 2021.

Kilpailut

Uusimmat