Kuva: AOP

Nyt myös Gene Simmons reagoi suomalaishiihtäjän jäätyneeseen penikseen - yksi emoji tiivisti tunnot

24.02.2022 14:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kiss-muusikko jakoi Twitterissä Remi Lindholmin hiihdosta kertovan uutisen.

Suomalaishiihtäjä Remi Lindholm, 24, nousi maailmallakin otsikoihin lauantaisen olympiahiihdon jälkeen. Mies kertoi medialle, että hänen sukuelimensä jäätyi rankoissa olosuhteissa kilpaillun 30 kilometrin hiihdon aikana. Tapaus nousi otsikoihin ja somekeskusteluihin maailmanlaajuisesti, ja muun muassa yhdysvaltalainen talk show -vetäjä Jimmy Fallon tarttui aiheeseen.

Nyt tapaukseen on reagoinut myös legendaarinen Kiss-muusikko Gene Simmons, 72. Kissin basisti-laulaja on jakanut Lindholmin tapauksesta kertovan TMZ:n uutisen Twitterissä. Saatesanoissa lukee uutisen otsikko ja liuta kauhistuneita ja yllättyneitä emojeita.

Jos upotus ei näy, näet julkaisun täältä.

Simmonsin twiitti on tavoittanut Lindholmin itsensä, sillä hiihtäjä on jakanut twiitistä kuvakaappauksen Instagramin tarinoissaan. Lisäksi Lindholm jakoi twiitin omalla Twitter-tilillään. Muita olympiahiihtoon liittyviä twiittejä Lindholm ei ole jakanutkaan.

Remi Lindholm kertoi 30 kilometrin hiihdon jälkeen, että hänen peniksensä jäätyi ja kipu oli ”aika sietämätön”. Miehen lausunnoista kertoi muun muassa Iltalehti. Lindholm kertoi lämmitelleensä sukuelintään lämpöpussilla noin vartin ajan pukuhuoneessa. Hiihdon pituuden oli määrä olla 50 kilometriä, mutta matkaa lyhennettiin rajun tuulen takia. Lindholm sijoittui hiihdossa 28:nneksi.

(kuva: AOP)

Ulkomaisista tiedotusvälineistä muun muassa CNN, The Guardian, Rolling Stone, People ja BBC uutisoivat Lindholmin tapauksesta.

Lue myös: Huippusuosittu talk show -juontaja vitsaili suomalaishiihtäjän jäätyneestä peniksestä - "Käy sääliksi"

Lue myös: Suomalaishiihtäjän jäätynyt penis nousi otsikoihin maailmalla - Twitterissä vitsaillaan

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat