Kuva: AOP

Hulk Hogan on eronnut - löysi heti uuden kumppanin

01.03.2022 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Showpainija on nähty hempeissä tunnelmissa uuden mielittynsä kanssa.

Showpainijana tunnettu Hulk Hogan, 68, on kertonut Twitterissä eronneensa hiljattain pitkäaikaisesta puolisostaan Jennifer McDanielista, 48.

"Tiedoksenne, Facebook- ja Instagram-postaukset ovat minusta ja tyttöystävästäni Skysta, olen virallisesti eronnut, anteeksi, luulin, että kaikki tiesivät jo asiasta", showpainija kirjoitti julkaisussaan.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Viihdesivusto TMZ:n saamien tietojen mukaan Hogan on jättänyt avioerohakemuksensa viime lokakuussa ja Hoganin lausunnon mukaan avioero on tullut viralliseksi 2021.

Hoganin on nähty viime aikoina viettävän aikaa toisen naisen kanssa. Kaksikko on nähty baareissa ja viettämässä karaokeiltaa yhdessä. Tieto avioerosta ei siis tullut täytenä yllätyksenä.

Alla olevassa videossa voi nähdä Hoganin nauttivan karaokeillasta yhdessä uuden kumppaninsa kanssa. Pariskunta viihtyy videolla läheisissä tunnelmissa ja pitelee toisiaan kädestä.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hogan oli naimisissa McDanielin kanssa vuodesta 2010. Ennen avioitumistaan McDanielin kanssa, Hogan oli naimisissa Linda Hoganin kanssa.

Hoganin ensimmäisen avioliiton päätyttyä Hoganin ensimmäinen vaimo esitti syytöksiä, että Hogan olisi käyttänyt tätä hyväksi avioliiton aikana. Hogan kiisti tuolloin väitteet jyrkästi. 

Hoganin ensimmäinen avioliitto kesti 26 vuotta ja hänellä on ensimmäisen vaimonsa kanssa kaksi yhteistä lasta.

Lue myös: Hulk Hogan vitsaili Chris Hemsworthista: "Onko hän tarpeeksi komea näytelläkseen minua?

Lue myös: Thor-näyttelijä Chris Hemsworth nähdään ikonisen lihaskimpun roolissa

Lue myös: Hulk Hoganin ex-vaimo meni kihloihin poikansa 21-vuotiaan ystävän kanssa

Lähteet: TMZ, Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat