Kuva: AOP

Kendall Jenner vietti aikaa siskonsa ex-miesten kanssa

03.03.2022 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Jenner viihtyi Pariisissa muun muassa Luka Sabbatin ja Younes Bendjiman kanssa.

Yrittäjä ja tosi-tv-tähti Kendall Jenner, 26, viihtyi lomamatkallaan Pariisissa erikoisessa seurueessa, uutisoi E News! -sivusto. 

Jenner on nimittäin viettänyt aikaa Luka Sabbatin ja Younes Bendijman kanssa, jotka molemmat ovat Jennerin siskon Kourtney Kardashianin eksiä. Seurueeseen kuului myös muun muassa Euphoria-näyttelijä Jacob Elordi

Kourtney Kardashian seurusteli Luka Sabbatin kanssa vuonna 2018. Tätä ennen Kardashianin kumppani oli muutaman vuoden Bendjima, joka päätyi viime vuonna otsikoihin erikoisen tilanteen kautta.

Kardashian ja hänen nykyinen kihlattunsa Travis Barker viettävät nimittäin romanttista laatuaikaa Venetsiassa Italiassa ja tämä oli saanut Kardashianin ex-miehen Scott Disickin tolaltaan. Mies oli hakenut tukea Kardashianin toiselta eksältä, Younes Bendjimalta.

"Onko tämä nainen kunnossa? Mitä ihmettä tämä on? Keskellä Italiaa...", Disick oli kirjoittanut Bendjimalle. Disick oli viitannut paparazzikuvaan, jossa Kardashian ja Barker pussailevat julkisesti. Voit lukea lisää täältä. 

Benjima ja Kardashian vuonna 2018. (kuva: AOP)

Lue myös: Scott Disick turhautui Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin hellästä hetkestä - viesti julki

Lue myös: Kris Jenner toivoo lisää lapsenlapsia - haluaisi nähdä Kendallin äitinä

Lue myös: Kendall Jenner kertoo vihastaan paparazzeja kohtaan - "Nykyään olen rauhallisempi"

Lähde: E News!

Kilpailut

Uusimmat