Kuva: AOP

Kendall Jenner kertoo vihastaan paparazzeja kohtaan - "Nykyään olen rauhallisempi"

27.02.2022 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Jenner sanoo tuoreessa haastattelussa, että saattoi ennen "karjua paparazeille ilman syytä".

Miljonääriyrittäjä ja tv-tähti Kendall Jenner, 26, kertoo i-D's Spring 2022 The Out Of Body Issue -julkaisun haastattelussa, että osaa käsitellä paparazzeja nykyään eri tavalla kuin ennen. Jenner on nimittäin osannut luopua vihastaan.

- Minulla oli tapana olla todella vihainen, ja näitte vanhoilla videoilla, kuinka suorastaan karjuin paparazzeille ilman mitään syytä. Nyt olen paljon rauhallisempi ja tasaisempi, Jenner kertoo.

Mikä sitten on muuttunut? Jenner ei osaa sanoa vain yhtä asiaa.

- Sitä on vaikea selittää. Uskon, että elämä on vain opettanut.

Jenner myös sanoo, että ahdistus ja viha ovat vähentyneet terapeuttisten harrastusten, kuten lukemisen ja urheilun, myötä.

- On tärkeää löytää sellaisia asioita, jotka tuottavat sinulle onnea ja vähentävät negatiivisia tunteita, kuten stressiä. Mielemme on todella voimakas, Jenner sanoo.

Kendall Jenner on ainoa Kardashian-klaanista, jolla ei ole lapsia. Perheen äiti Kris Jenner onkin ilmoittanut toivovansa, että Kendall saisi jälkikasvua.

- Olisi ihanaa, jos se oli Kendall, eikö? Hän on ainoa lapsistani, jolla ei ole jälkikasvua. Luulen, että hänestä olisi ihanaa saada lapsi, Kris Jenner kommentoi Ellen DeGenerisille kuun alussa.

Lue myös: Kendall Jenner, 25, haastettiin oikeuteen sopimusrikkomuksesta

Lue myös: Kris Jenner toivoo lisää lapsenlapsia - haluaisi nähdä Kendallin äitinä

Lähde: E News!

Kilpailut

Uusimmat