Kuva: AOP

Kris Jenner toivoo lisää lapsenlapsia - haluaisi nähdä Kendallin äitinä

18.02.2022 11:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kris Jennerin tytär Kendall on kuitenkin väläytellyt, ettei välttämättä hanki lapsia lainkaan.

Kris Jenner, 66, pistää toivonsa siihen, että hänen tyttärensä Kendall Jenner, 26, saisi lapsen. Tämä olisi Kris Jennerin 12. lapsenlapsi.

Kris Jenner vieraili hiljattain Ellen DeGeneresin, 64, televisio-ohjelmassa. DeGeneres kysyy ohjelmassa Kris Jenneriltä, kenen lapsistaan Kris uskoo saavan seuraavaksi jälkikasvua.

Kris Jenner kertoo DeGenerisille, että hänestä olisi ihana nähdä Kendall äitinä.

- Olisi ihanaa, jos se oli Kendall, eikö? Hän on ainoa lapsistani, jolla ei ole jälkikasvua. Luulen, että hänestä olisi ihanaa saada lapsi, Kris Jenner kommentoi.

Kris Jennerin innostuksesta huolimatta Kendall Jennerin puheissa ei ole ollut viitteitä siitä, että hän olisi hankkimassa lapsia lähiaikoina.

Muutama vuosi sitten Kendall Jenner vitsaili perhelomalla, ettei aio hankkia lapsia lainkaan, toisin kuin sisarensa.

Tämä ei ole ainoa kerta, kun Kendall Jenner on vitsaillut aiheesta. Vuonna 2018 Kendall Jenner pohti aihetta Niin ikään DeGeneresin haastattelussa.

- Minulla on hetkiä, jolloin mietin, että onkohan minulla vauvakuume? Haluanko lapsen nyt? Mutta ei, en minä halua, hän kommentoi tuolloin.

- On kuitenkin upeaa, että minulla on ympärilläni kaikki nämä lapset, joiden kanssa kanssa. Voin olla heidän kanssaan ja sitten palauttaa heidät takaisin, hän vitsaili haastatelussa.

Lue myös: Rakkauselämästään vaitonainen Kendall Jenner on seurustellut jo vuoden ajan - lähipiiri paljastaa faktat suhteesta

Lue myös: Kendall Jenner, 25, haastettiin oikeuteen sopimusrikkomuksesta

Lue myös: Kendall Jennerillä tiukka ehto Kardashianit-ohjelmassa - tuotantotiimi kunnioitti loppuun asti

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat