Kuva: AOP

Laulaja Dua Lipa tiputti vahingossa mikrofonin yleisöön - tähti reagoi tilanteeseen huvittavasti

04.03.2022 18:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Laulaja Dua Lipa tunnetaan muun muassa kappaleistaan Levitating, Don't Start Now sekä Break My Heart.

Pop-muusikko Dua Lipa, 26, aloitti helmikuussa 2022 Future Nostalgia -kiertueensa ja yksi esiintymispaikoista oli Washington D.C.

Keikkansa aikana Dua Lipa oli esittämässä New Rules -hittiään laulaen ja tanssien kappaleen tahtiin, kunnes yhtäkkiä hän vahingossa tiputti mikrofoninsa yleisöön, sen osumatta onneksi yhteenkään faniin. Laulaja lähestyi yleisöä ja yritti etsiä tiputtamaansa mikrofonia hieman hämmentyneenä. Yleisön laulaessa kappaleen mukana entistä lujempaa, artisti lopetti etsinnät ja jatkoi tanssimista kappaleen tahtiin.

Lopulta lavatyöntekijä toi Dua Lipalle uuden mikrofonin, jolloin tähti pääsi laulamaan kappaleen viimeiset nuotit ja sanat.

- Innostuin aivan liikaa, muusikko naurahtaa kappaleen lopuksi.

Future Nostalgia -kiertuella kuullaan muun muassa Dua Lipan vuonna 2020 julkaistun samannimisen albumin kappaleita ja artisti tulee esiintymään Yhdysvaltojen lisäksi Australiassa, Uudessa Seelannissa ja Euroopassa. Supertähden kiertue saapuu myös Suomen Hartwall Areenalle 23. kesäkuuta ja keikan lämmittelijänä nähdään muun muassa How Long- ja Talking Body -hiteistään tuttu Tove Lo, 34.

Dua Lipan vahinko reaktioineen näkyy konserttiin osallistuneen fanin videolta Twitterissä. Voit katsoa koko tilanteen alla näkyvästä linkistä.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Dua Lipa nähtiin räväkän värisessä asussa Future Nostalgia -kiertueellaan. (kuva: AOP)

Lue myös: Näyttelijätähti piikitteli Dua Lipaa Brit Awards -gaalassa - käytös aiheutti somemyrskyn

Lue myös: Dua Lipa haastettiin oikeuteen - onko jättihitti kopio?

Lähteet: People

Kilpailut

Uusimmat