Kuva: AOP

NCIS ja Bones -sarjoista tunnetun näyttelijän kuolinsyy selvisi - verestä löytyi useita lääkeaineita

10.03.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Heath Freeman menehtyi viime marraskuussa.

NCIS- ja Bones-televisiosarjoista tunnettu näyttelijä Heath Freeman menehtyi marraskuussa 2021.

TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan Freeman menehtyi vahingossa otettuun yliannostukseen.

Kuolinsyyraportin mukaan näyttelijä löydettiin sängystään elottomana. Hänen verestään löytyi fentanyylia, kokaiinia, oksikodonia, alpratsolaamia sekä hydrokodonia. Kuolinsyyraportin mukaan hänen kotoaan löytyi oksikodonia sekä alpratsolaamia sisältäviä lääkkeitä. Hänen kuolemansa katsottiin vahingoksi.

Freeman oli menehtyessään 41-vuotias.

- Olemme syvästi murtuneita rakastetun Heath Freemanin menetyksestä, hänen managerinsa kertoi E! News -julkaisulle marraskuussa.

- Upea ihminen suurella sielulla on poissa. Hän jättää sydämiimme lähtemättömän jäljen. Hän oli täynnä syvää uskollisuutta, kiintymystä ja anteliaisuutta perhettään sekä ystäviään kohtaan", manageri jatkoi tuolloin.

Manageri kertoi myös Freemanin olleen erityisen ylpeä viimeisimmistä töistään. Näitä olivat muun muassa Terror on the Prairie, 12 Mighty Orphans sekä Seventh Day. Manageri kertoi Freemanin olleen innoissaan uusista mahdollisuuksista urallaan.

- Hänen perintönsä poikana, veljenä, setänä, ystävänä, epätavallisen lahjakkaana näyttelijänä ja tuottajana, taitavana kokkina sekä miehenä, jolla oli mahtava ja tarttuva nauru, elää ikuisesti, manageri summasi kuoleman aikoihin.

Kun tieto Freemanin kuolemasta levisi, myös hänen näyttelijäkollegansa esittivät osanottonsa menetykseen. Yksi heistä oli Terror on the Prairie -elokuvassa näytellyt Gina Carano, 39.

"Tätä on vaikea kirjoittaa... Halasin sinua juuri kovasti viikko sitten. Halusin pitää sinut koko elämäni, mutta nyt kannan sinua sydämessäni ikuisesti. En tiennyt, että matkamme olisi näin lyhyt ja sydämeni on särkynyt. Olisin halunnut niin paljon enemmän aikaa nauraa, itkeä, luoda, elää ja rakastaa ystävyytesi kanssa.

Heath oli todella ainutlaatuinen, niin peloton ja kullanarvoinen, huolehtivainen sekä urhea. Hän sai minut tuntemaan olevani turvassa. Hän piti kaikista ympärillään olevista huolta. Olen siunattu saadessani tuntea hänet. Lepää rauhassa Heath Freeman... Minun ihana, intohimoinen ystäväni. Kaipaan sinua ja rukoilen rakkaidesi puolesta", Carano kirjoitti Instagram-julkaisussaan.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Potkut saanutta kohunäyttelijää ei korvata Star Wars -sarjoissa - lelutkin vedetty pois myynnistä

Lue myös: Merkittävää roolia Star Wars -sarjassa esittänyt näyttelijä sai potkut - somekohu oli liikaa

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat