Kuva: AOP

Kelly Clarksonin riitaisa erokiista ratkesi - laulaja maksaa ex-miehelleen miljoonia

11.03.2022 10:15 - Riia Frost

Kelly Clarksonin yli kahden vuoden erosotku on viimeinkin saanut päätöksen.

Muun muassa Because of You - ja Stronger-hiteistään tuttu laulaja Kelly Clarkson, 39, haki eroa miehestään Brandon Blackstockista, 45, vuonna 2020 liki kahdeksan vuoden avioliiton jälkeen. Nyt riitaisa erokiista on viimeinkin ratkaistu ja avioerosopimus on laadittu.

CNN-julkaisun haltuun saadun avioerosopimuksen mukaan Clarkson tulee maksamaan ex-miehelleen elatusmaksua yli 40 000 euron verran kuukaudessa. Entisellä pariskunnalla tulee kuitenkin olemaan heidän kahdesta lapsestaan yhteishuoltajuus, mutta ensisijainen huoltajuus on Clarksonilla. Artistin täytyy myös maksaa ex-aviomiehelleen liki 1 200 000 euron kertakorvaus sekä yli 104 000 euron kuukausittainen puolison elatusmaksu 31. tammikuuta 2024 asti.

Vaikka Clarkson saakin pitää pariskunnan yhteisen Montanassa sijaitsevan asunnon, musiikkimanageri Blackstock asuu kuitenkin toistaiseksi samassa talossa ja maksaa vuokraa nykyiselle ex-vaimolleen. Asunnon lisäksi Clarkson saa pitää perheen lukuisat autot ja lemmikit, kun taas Blackstock saa omistukseensa karjan heidän yhteiseltä maatilaltaan.

Lisäksi oikeustuomari poisti Blackstockin Clarksonin nimestä ja muusikko jätti virallisen anomuksen nimensä muutamiseksi Kelly Brianneksi. Uusi nimi on sekoitus muusikon ensimmäisestä ja toisesta nimestä. Vaikka ammattinsa kautta laulaja tullaan jatkossakin tuntemaan Kelly Clarksonina, hän yrittää laillisesti muuttaa tunnetun sukunimensä Brianneksi. TMZ-julkaisun mukaan muusikko haluaa luopua Clarkson-sukunimestään, koska artisti ei halua enää kantaa hänet hylänneen isän nimeä.

Clarkson tai Blackstock eivät ole toistaiseksi kommentoineet julkisesti avioerosopimusta.

(kuva: AOP)

Lue myös: Kelly Clarksonin ja ex-miehen avioliitosta karuja paljastuksia, lähde: "Se meni kamalaksi"

Lue myös: Laulaja Kelly Clarkson hakee avioeroa - takana 8 vuoden liitto

Lähteet: CNN, TMZ

Kilpailut

Uusimmat