Kuva: AOP

Tänään tv:ssä: Paavo Pesusienen muokatut laulunsanat olivat mehevä kauppa artistille

12.03.2022 07:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Twisted Sistersin keulahahmo ei ollut aluksi innoissaan ajatuksesta, että hänen laulunsa sanoja muokattaisiin.

Tänään televisiossa on tarjolla katsottavaa niin perheen pienimmille kuin isommillekin, kun Nelonen näyttää Paavo Pesusieni -elokuvan vuodelta 2004.

Elokuvassa kuullaan Motörhead-yhtyeen You Better Run kappaleesta lapsiystävällisempi versio: You Better Swim. Mukana on myös joukko muita tunnettuja artisteja kappaleineen.

Yksi kappaleista on Twisted Sistersin I Wanna Rock -kappale.

Soundi-lehden mukaan Twisted Sistersistä tuttu Dee Snider on kertonut Paavo Pesusieni -elokuvan olleen hänelle hyvä bisnes. Snider on kertonut, että tämän yhden kappaleen käyttö muokatuilla sanoituksilla oli 300 000:n dollarin arvoinen.

Aluksi epäluuloisesti tarjoukseen suhtautunut Snider oli suostunut sievoisen tarjouksen saadessaan, että kappaletta voidaan myös muokata. Tekijät halusivat nimittäin muuttaa kappaleen sanoituksen Goofy Goober Rockiksi.

Twisted Sistersin lisäksi elokuvassa kuullaan kappaleita muun muassa Motörheadilta, Avril Lavignelta, Wilcolta sekä Flaming Lipsilta.

Televisiossa esitettävä elokuva on puhuttu suomeksi. Äänirooleissa kuullaan Juha Paananen, Pasi Ruohonen, Pauli Virta, Arto Nieminen, Elisa Langenoja ja Petri Liski.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Paavo Pesusieni -elokuva

12.3.2022

Klo.15.40

Nelonen

Lue myös: Onko Paavo Pesusieni homoseksuaali? Lastenkanavan twiitti hämmentää

Lue myös: Painajaisvaroitus: Realistinen Paavo Pesusieni karmaisee netissä

Lue myös: Kazakstanin viranomaisvaroitus: Paavo Pesusieni turmelee lasten mielen

Lähde: Soundi

Uusimmat