Kuva: Mikko Räsänen

Waldo teki nuorena kesätöitä Ritari Ässän puhuvan auton kanssa - esitykset vaativat luovuutta

12.03.2022 18:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Waldo innostui muistelemaan Radio Novalla parasta kesätyökokemustaan, joka tapahtui 1980-luvun lopulla.

Waldo´s People -yhtyeestä tuttu Marko Reijonen, eli Waldo, juontaa lauantaisin Waldon Lauantailöylyt -ohjelmaa Radio Novalla.

Tänään 12. maaliskuuta ohjelmassa puhuttiin parhaista kesätyömuistoista ja Waldo muistelikin erästä omaa kokemustaan 1980-luvulta, johon liittyi myös Ritari Ässän legendaarinen KITT-auto.

- Tuollaisia autoja oli seitsemän tai kahdeksan olemassa ja isäni osti sellaisen Suomeen. Kiertelimme sinä kesänä, kun täytin 18 vuotta, Pohjoismaita auton kanssa, Waldo pohjustaa.

- Kerran meikäläinen lähti KITT-autolla sirkukseen töihin. Työni oli ottaa vieraita istumaan autoon pientä maksua vastaan ja napsia heistä kuvia muistoksi. Välillä myös ajoin auton Ritari Ässän sarjatunnarin soidessa sirkusareenalle.

Kyseisenä aikakautena elettiin c-kasettien kulta-aikaa, joten Waldo joutui turvautumaan tunnettuun kikkaan, sillä auton piti vastailla sirkustirehtöörin kysymyksiin. 

- Koska KITT puhuu, ja 1980-luvun lopulla ei ollut digivehkeitä, niin c-kasetilla oli valmiiksi auton vastauksia eri kysymyksiin. Kuten monet varmasti tietävät, kasetti voi helposti jäädä soittimeen jumiin ja näin itse asiassa kävi, Waldo muistelee.

- Minulla oli autossa onneksi muutama lyijykynä, ja kun kasetti laukesi soittimeen, niin sain kynällä rullattua nauhan takaisin kasetin sisään. Siitä sitten jatkettiin show'ta muutaman minuutin päästä, mies nauraa lopuksi.

Ritari Ässä oli yksi 80-luvun kulttisarjoista, joka oli kansainvälinen jättimenestys ja sitä esitettiin ympäri maailmaa. Ohjelman päähenkilöä esitti David Hasselhoff.

Voit kuunnella Waldon koko kesätyötarinan alta.

Kuuntele Waldon Lauantailöylyt -ohjelmaa Radio Novalta lauantaisin kello 16-19.

Voice.fi ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Waldo ja Charlie King vetivät ysärihitin karanteenista - "Emme ole esiintyneet yhdessä 20 vuoteen"

Lue myös: Suosikkiradio-ohjelmassa koettiin uskomaton hetki - kuuntelija sai kaksoset toivebiisin jälkeen

Kilpailut

Uusimmat