Kuva: AOP

Kelly Brookin kauneushoito meni pieleen - aiheutti kivuliaita sivuvaikutuksia

16.03.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Mediapersoonan kasvot turposivat kemiallisen kuorinnan jälkeen.

Näyttelijä ja mediapersoona Kelly Brook, 42, on kertonut julkisuuteen pieleen menneestä kauneushoidostaan.

Brook on kertonut Heart FM -radiokanavan kuulijoille olevansa kovissa kivuissa. Hänen juontajakollegansa kuvaili Brooksin kasvojen olevan aivan tulipunaiset.

- Kävin jälleen kemiallisessa kuorinnassa. En tiedä, miksi teen tätä itsellesi, silmäni ovat aivan turvoksissa ja vaikka mitä muuta, hän kuvailee radiolähetyksessä.

- Näyttää aivan siltä kuin olisin itkenyt. Se johtuu siitä, että minulla on todella paljon kosteusvoidetta, sillä yritän päästä turvotuksesta eroon, se vain on todella kivuliasta, Brook jatkaa tarinointiaan.

- Ai miksikö teen tällaista? Sen olisi tarkoitus saada itselle aikaiseksi hyvä olo, hän summaa. Hoidon avulla oli tarkoitus hoitaa Brookin juonteita.

Ihon kemiallisella kuorinnalla voidaan hoitaa niin ihon juonteita, epäpuhtauksia ja tehdä korjauksia ihon ulkonäköön. Tyypillisesti kuorinta tehdään niin sanotulla TCA-hapolla, eli trikloorietikkahapolla.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Brook tunnetaan näyttelijänä, mallina ja mediapersoonana. Hän aloitti mallinuransa 16-vuotiaana ja ensimmäisen elokuvaroolinsa hän teki vuonna 2000 elokuvassa Sorted.

Hän on esiintynyt myös 2000-luvun alkupuolella Smallville-draamasarjassa Clark Kentin arkkivihollisen, Lex Luthorin, puolisona.

Lue myös: Kelly Brookin vanhemmat eivät olleet tunnistaa tähteä tyylimuutoksen jälkeen

Lue myös: Tuo ripaus syystyyliä kesäasuun - katso, kuinka kopioit malli Kelly Brookin raikkaan lookin

Lue myös: Maailman kauneimman naisen povi varasti huomion punaisella matolla - mikä kurvikaunotar!

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat