Kuva: AOP

Ukrainan presidentti kiittää Mila Kunista ja Ashton Kutcheria - "Olen kiitollinen heidän tuestaan"

21.03.2022 15:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Ukrainalaistaustainen näyttelijä keräsi puolisonsa kanssa yli 30 miljoonan euron lahjoituksen ukrainalaisten auttamikseksi.

Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi, 44, on ilmaissut kiitoksensa näyttelijä Mila Kunikselle, 38, ja tämän puolisolle Ashton Kutcher, 44, pariskunnan tekemästä työstä ukrainalaisten auttamiseksi.

Ukrainalaissyntyinen Kunis on kerännyt yhdessä puolisonsa kanssa yli 30 miljoonan euron lahjoituksen, jonka avulla on tarkoitus auttaa ukrainalaisia pakolaisia. Pariskunta lahjoitti itse lähes kolme miljoonaa euroa keräykseen.

Zelenskyi kiittää pariskuntaa Twitterissä.

"Ashton Kutcher ja Mila Kunis olivat ensimmäisiä, jotka vastasivat hätäämme. He ovat keränneet 35 miljoonaa ja lähettävät ne Flexportille ja Airbnblle auttaakseen Ukrainan pakolaisia. Olen kiitollinen heidän tuestaan. Olen vaikuttunut heidän päättäväisyydestään. He inspiroivat maailmaa", Zelenskyi kirjoittaa julkaisussaan.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

"Tänään olen ylpeä ukrainalainen. Perheeni saapui Yhdysvaltoihin vuonna 1991, mutta olen syntynyt Ukrainan Chernivtsissä vuonna 1983. Ukrainalaiset ovat ylpeitä ja urheita ihmisiä, jotka ansaitsevat apumme näinä aikoina. Tämä oikeudeton hyökkäys Ukrainaa ja ihmisyyttä vastaan on musertavaa ja ukrainalaiset tarvitsevat nyt tukeamme. ... Lukematon määrä ihmisiä on jättänyt kaiken tuntemansa ja rakastamansa taakseen turvapaikan saadakseen. Heillä ei ole muuta omaisuutta kuin minkä voivat kantaa, nämä ukrainalaiset tarvitsevat välittömästi katon päänsä päälle ja tarvikkeita", Kunis kirjoittaa GoFundMe -sivustolla, jossa pariskunta järjesti keräyksen.

Uutisoimme aiemmin pariskunnan aloittaman keräyksen kerryttäneen kymmenien miljoonien eurojen lahjoituksen vain muutamassa viikossa.

Lue myös: Mila Kunis ja Ashton Kutcher keränneet jo miljoonia Ukrainan tueksi - tekivät suurlahjoituksen

Lue myös: Mila Kunis ja Ashton Kutcher keräsivät 30 miljoonaa euroa ukrainalaisten hyväksi muutamassa viikossa

Lue myös: Ukrainalainen Mila Kunis puhuu sodasta - "Tällaiselle hyökkäykselle ei ole tilaa tässä maailmassa"

Lähde: The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat