Kuva: AOP

Kanye Westin uusi rakas Chaney Jones sanoo kantansa ulkonäkövertailuihin Kim Kardashianin kanssa

22.03.2022 08:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Chaney Jonesia on kutsuttu jopa Kim Kardashianin kaksoisolennoksi.

Kanye ”Ye” West, 44, on viettänyt viime viikkoina paljon aikaa malli Chaney Jonesin kanssa. Räppärin uutta rakasta on verrattu paljon miehen ex-vaimoon Kim Kardashianiin, 41, ja Jonesia on monesti tituleerattu mediassa Kardashianin kaksoisolennoksi. Kirjoitimme Jonesin ja Kardashianin samanlaisista tyyleistä aiemmin tässä artikkelissa.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Nyt Jones on itse ottanut kantaa vertailuihin. Muun muassa Elite Daily kirjoittaa, että Jones on antanut aiheesta nopean kommentin TMZ-julkaisulle. TMZ kysyi naiselta, näkeekö hän itse samankaltaisuudet hänen ja Kardashianin välillä.

- Ei, en oikeastaan, Jones vastasi.

Samalla Jones kertoi julkaisulle, että hän ei puhu Kardashianista yhdessä Westin kanssa.

Kanye West ja Chaney Jones (kuva: AOP)

Kim Kardashian (kuva: AOP)

Kanye West ja Chaney Jones bongattiin ensimmäistä kertaa yhdessä helmikuun 1. päivänä, jolloin West seurusteli vielä näyttelijä Julia Foxin kanssa. Myös Foxin tyyliä verrattiin paljon Kim Kardashianiin. West ja Jones on nähty treffeillä Los Angelesissa ja Miamissa. Kaksikko julkisti suhteensa Instagramissa helmikuun lopussa, kun Jones jakoi parista yhteiskuvan Instagramin tarinoihinsa.

Julia Fox ja Kanye West (kuva: AOP)

Samanaikaisesti West on noussut jatkuvasti otsikoihin holtittoman somekäyttäytymisensä takia. Mies on toistuvasti hyökännyt sosiaalisessa mediassa Kardashianin nykyistä poikaystävää Pete Davidsonia, 28, vastaan. West sai jopa vuorokauden mittaisen julkaisukiellon Instagramista aiempien julkaisujensa takia.

West ja Kardashian erosivat helmikuussa 2021 oltuaan naimisissa kuuden vuoden ajan.

Lue myös: Kanye Westin esiintyminen Grammy-gaalassa peruttu - syynä käytös sosiaalisessa mediassa

Lue myös: Kanye Westin eksä Julia Fox puolustaa räppäriä - "Hän on harmiton"

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat