Kuva: AOP

Miley Cyrus näki keikallaan eksäänsä herjaavan kyltin - video artistin reaktiosta leviää

22.03.2022 19:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Osa Miley Cyrusin faneista kantavat kaunaa yhdelle hänen eksälleen toistaiseksi tuntemattomasta syystä.

Maailmalla menestynyt artisti Miley Cyrus, 29, esiintyi Lollapalooza-festivaaleilla Santiago de Chilessä. Artisti otti pienen tauon esiintymisestä lukeakseen fanien kirjoittamia kylttejä, mukaan lukien yhden Cyrusin exään viittaavan. Kyltissä luki ”V*tut Nick Jonasista”, jolla viitattiin Jonas Brothers -yhtyeestä tuttuun 29-vuotiaaseen muusikkoon, joka seurusteli Cyrusin kanssa vuonna 2006-2007. Cyrusin lukiessa kyltin ääneen, muusikko oikaisi, etteivät kyseiset sanat tulleet hänen suustaan.

- En sanonut sitä, se oli yhdessä kyltissä, Cyrus painotti.

Cyrus vielä korosti Instagram-julkaisussaan kyseisen tekstin olleen fanien mielipide eikä sen enempää ottanut kantaa Jonasia herjaavaan kylttiin.

”Te sanoitte tämän, en minä. Chile, te olette villejä, kiitos”, Cyrus kirjoitti.

Vaikka ex-pariskunnan suhteesta on jo yli 10 vuotta ja molemmat ovat jatkaneet elämässään eteenpäin, on toistaiseksi epäselvää, miksi jotkut Cyrusin faneista ovat hyökänneet Jonasia vastaan.

Pieni infopaketti ”Nileysta”

(kuva: AOP)

Cyrus ja Jonas alkoivat tapailla ollessaan 13-vuotiaita vuonna 2006, kun he työskentelivät yhdessä Disneyllä. Popsugar-julkaisun mukaan rakastavaisista tuli yksi kohutuimmista Disney-suhteista ja heille keksittiin tuolloin hellittelynimi ”Niley”. Pariskunta lopulta päätyi eroon vuoden seurustelun jälkeen. 

Cyrus avasi Seventeen-julkaisussa eron syytä vuonna 2008 eli vuosi rakastavaisten eri teille lähtemisen jälkeen.

- Nick ja minä rakastimme toisiamme ja näin on edelleenkin. Kahden vuoden ajan hän oli kirjaimellisesti minun 24/7. Mutta sitä oli vaikea salata muilta ja riitelimme todella paljon, eikä suhde ollut enää hauska, Cyrus kertoi.

Nykyään molemmat ovat jättäneet teinihuuman taakseen ja siirtyneet elämässään eteenpäin. Jonas sai esikoislapsensa vaimonsa Priyanka Chopran kanssa viime tammikuussa ja Cyrusin on huhuttu tapailevan rumpali Maxx Morandoa. Cyrus erosi aviomiehestään Liam Hemsworthista vuonna 2020 kahden vuoden avioliiton jälkeen.

Cyrusin Instagram-julkaisun ja videopätkän fanien kylttien lukemisesta voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Onko Miley Cyrusilla uusi poikaystävä? Laulaja viihtyi läheisissä tunnelmissa rumpalin kanssa

Lue myös: Priyanka Chopra ottaa kantaa erohuhuihin - "Julkinen elämä tuo paineita"

Lähteet: E!News, Popsugar

Kilpailut

Uusimmat