Kuva: AOP

Priyanka Chopra ottaa kantaa erohuhuihin - "Julkinen elämä tuo paineita"

14.01.2022 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Priyanka Chopra on naimisissa Nick Jonasin kanssa. Marraskuussa parin uskottiin eronneen.

Näyttelijä-laulaja Priyanka Chopran, 39, ja muusikko-näyttelijä Nick Jonasin, 29, romanssi syttyi nopeasti vuonna 2016 sen jälkeen, kun Nick laittoi Priyankalle viestiä Twitter-palvelussa. Pari meni naimisiin vuonna 2018.

Viime marraskuussa fanit epäilivät parin eronneen, kun Priyanka Chopra pudotti sosiaalisen median käyttäjätunnuksistaan miehensä sukunimen pois. Chopra kertoo Vanity Fair -julkaisulle, että kokee sosiaalisen median pelottavana, kun jokainen asia käynnistää huhut.

- Siellä tuntee itsensä todella haavoittuvaksi, sillä aina kun julkaisee esimerkiksi kuvan, ihmiset zoomailevat ja etsivät kaikki mahdolliset yksityiskohdat, joista spekuloida. Sosiaalinen media saa usein enemmän huomiota meiltä kuin oikea elämä.

Chopra myöntää, että hän ja Jonas ovat joutuneet käymään läpi suhteessaan rankkojakin asioita viimeisen kolmen vuoden aikana, mutta niistä on aina selvitty.

- Ymmärrämme, että julkinen elämä tuo kaikenlaisia paineita. Mutta haluamme asettaa tarkasti rajat työ- ja yksityiselämämme välille ja vaalia yksityisyyttämme. Olemme työskennelleet kovasti, että olemme saaneet oman turvapaikkamme.

Lopuksi Chopra vielä mainitsee, että hän ja Jonas pohtivat myös tulevaisuutta ja molemmat olisivat valmiita perustamaan perheen.

- Nick on asian kanssa sujut ja niin olen myös minä, näyttelijä päätti.

Lue myös: Priyanka Chopran läpikuultava pitsiasu kerää ylistystä: "Upeus"

Lue myös: Nick Jonas kosi Priyanka Chopraa vain kahden kuukauden deittailun jälkeen: "Se oli todellinen shokki"

Lähde: E News!

Kilpailut

Uusimmat