Kuva: AOP

Nicolas Cage Draculana - katso, miltä Hollywood-tähti näyttää vampyyrilordina

25.03.2022 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Oscar-palkittu näyttelijä Nicolas Cage hyppää ikonisen vampyyrin saappaisiin.

Universal Pictures -elokuvastudio on kuvaamassa hirviöelokuvaa Renfield, jossa itse vampyyrilordi Draculaa esittää Nicolas Cage. Renfield on Draculan apuri ja häntä näyttelee Nicholas Hoult.

Renfield on moderni seikkailutarina tutusta tarinasta, jossa on myös koomisia ja hullunkurisia piirteitä. Ohjauksesta vastaa Chris McKay.

People-lehti on nyt saanut käsiinsä kuvia, joissa Cage nähdään rooliasussaan. Kuvissa Cagen naama on hyvin valkoinen ja hän on pukeutunut punaiseen samettipukuun. 

Näet yhden Peoplen julkaisemista kuvista alta. Jos julkaisu ei näy, katso kuvat täältä. 

Jos twiitti ei näy, paina tästä. 

Dracula on irlantilaisen Bram Stokerin kirjoittama kauhuromaaniklassikko, joka julkaistiin jo 1800-luvun lopussa. Draculasta on tehty monia eri tv-sarjoja sekä elokuvia ja se on yksi tunnetuimmista kauhukirjojen hahmoista. Aikaisemmin Draculaa ovat näytelleet vuosien varrella muun muassa Gary Oldman, Luke Evans sekä Christopher Lee.

Cage on näytellyt kymmenissä eri elokuvissa, kuten Lord of War, Con Air – lento vapauteen, The Rock – paluu helvettiin sekä Leaving Las Vegas, josta hän voitti parhaan miespääosan Oscar-palkinnon.

 Lue myös: Orgasmi elokuvateatterissa - Hollywood-tähti paljasti muiston, johon liittyi myös Nicolas Cage

Lue myös: Netflix julkaisee sarjan legendaarisesta vampyyrista, fanit innostuivat: "Hyvältä näyttää!"

Lähde: People

Uusimmat