Kuva: AOP

Britney Spears myöntää harkinneensa rintaimplantteja - huono kokemus klinikalla muutti mielen

25.03.2022 16:15 - Riia Frost

Britney Spearsia on epäilty kauneusleikkauksien harrastajana.

Maailmanluokan laulaja Britney Spears, 40, on viime aikoina kieltänyt ottaneensa ikinä rintaimplantteja, mutta myöntää sen käyneen kerran mielessä. Artisti kertoo Instagram-julkaisussaan perustelun hetkellisestä ideastaan isänsä Jamie Spearsin holhusaikana sekä kokemuksesta, joka sai hänet kuitenkin muuttamaan mielensä.

”Halusin rintaimplantit, koska rintani ovat melko pienet ja halusin vain kuulla, mitä lääkäri olisi mieltä asiasta. Olin pudottanut puolen vuoden aikana yli kolme kiloa painoa enkä tiedä, minne tissini katosivat”, Spears kirjoittaa.

Muusikko valitti julkaisussaan, miten hän joutui klinikalle saapuessaan kävelemään kahdeksat portaat, jonka jälkeen hänet jätettiin lääkärin toimiston ulkopuolelle 15:ksi minuutiksi. Spearsille riitti pitkä odottelu ja hän palasi kotiin ja totesi, ettei hän aio enää koskaan palata klinikalle. Kotonaan hän kuitenkin huomasi selatessaan sosiaalista mediaa, että eräs näyttelijä hehkutti kasvojen kohotuksessa "kuinka se on aitoa kauneutta".

(kuva: All Over Press)

”Hänen kasvohoitajansa sanoivat ”ihmiset eivät usko, että tässä ei ole filtteriä, vaan tämä on aitoa”. Tämä julkkis on näytellyt elokuvissa ja häntä hoidetaan pistoilla niin hienosti. Mutta mitä hän oikein yrittää todistaa? Tiedän, että hän on kaunis, koska olen nähnyt hänet kasvotusten. Siksi oli outoa nähdä hänet yrittämässä vakuuttaa ihmisiä hänen olevansa luonnollisesti kaunis. Sitten totesin itselleni, että teen kyllä samaa, mutta en ole yhtä kaunis kuin hän. Minua ei olla ikinä pistetty kasvoihin kovinkaan hyvin", Spears kirjoittaa.

Julkaisun lopuksi hän muistelee kyseisen kokemuksen olleen hänen sen aikaisen elämänsä noloin hetki.

"En ole koskaan kokenut itseäni niin nöyryytetyksi koko holhouksen aikana”, Spears toteaa.

Spears oli yli 13 vuotta isänsä holhouksen alla, kunnes lopulta hänet vapautettiin vuonna 2021 marraskuussa. Spears on siitä asti kertonut entistä avoimemmin kokemastaan vääryydestä, jota hän joutui kohtaamaan huoltajuuden aikana ja on jopa puhunut kirjoittavansa muistelmistaan kirjan.

Voit katsoa Spearsin koko julkaisun alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Britney Spears julkaisee muistelmateoksen - siskon versio sai laulajan raivostumaan: "Puhut paskaa!"

Lue myös: Britney Spears sai kutsun Valkoiseen taloon puhumaan kokemastaan traumasta - "Haluan auttaa"

Lähteet: Mirror

Kilpailut

Uusimmat