Kuva: AOP

Lähipiiri kertoo: Kylie Jennerin ja Travis Scottin suhde kukoistaa uuden tulokkaan myötä

25.03.2022 23:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pariskunnan lähiipiristä kerrotaan, että kaksikon suhde on saanut uutta potkua nuorimmaisen synnyttyä.

Tosi-tv-tähti Kylie Jenner, 24, ja rap-artisti Travis Scott, 30, ovat kahden lapsen ylpeitä vanhempia, eivätkä voisi olla onnellisempia.

- He totuttelevat elämään kahden lapsen kanssa ja se on päivittäinen prosessi, mutta kaiken kaikkiaan he pärjäävät erinomaisesti, tuoreiden vanhempien lähipiiristä kerrotaan Entertainment Tonight -julkaisulle.

Uuden tulokkaan kerrotaan tehneen vaikuttaneen positiivisesti pariskunnan suhteeseen.

- He olivat valmistautuneet tähän niin hyvin kuin pystyivät ja molemmat halusivat tätä enemmän kuin mitään muuta, lähde kertoo.

- Kahden lapsen vanhempana olo on tehnyt heihin suuren muutoksen niin vanhempina kuin pariskuntana, lähipiiriläinen pohtii julkaisulle.

Jenner on puhunut avoimesti raskaudenjälkeisistä haasteistaan ja hän puhui myös siitä, miten erilaista oli saada toinen lapsi esikoiseen verrattuna. Pariskunnan nuorimmainen syntyi helmikuun alussa, mutta lähteen mukaan kosmetiikka-alan yrittäjä on jo palaamassa normaaleihin rutiineihinsa.

- Kylie on keskittynyt pääsemään takaisin normaaleihin rutiineihinsa ja hän treenaakin säännöllisesti. Hän on syönyt terveellisesti ja viettänyt aikaansa niin perheensä kuin läheisten ystäviensä kanssa, lähipiiriläinen kertoo tosi-tv-tähden tämänhetkisestä arjesta.

- Hän tuntee itsensä kokonaiseksi ollessaan lastensa ja Travisin kanssa. Hän rakastaa olla äiti, lähde jatkaa.

Scottilla on lähteen mukaan kädet täynnä kahden pienen lapsen kanssa. Artisti haluaa myös näyttää niin Jennerille kuin lapsillekin, kuinka rakastettuja nämä ovat.

- Travis on aina ollut erittäin osallistuva isä, ja hän on ollut Kylien rinnalla. Hän on omistautuva isä ja erittäin suojeleva perhettään kohtaan. Kylie sekä muut Kardashianit ja Jennerit ihailevatkin hänessä tätä ominaisuutta, julkaisulle kerrotaan.

- Hän pitää huolen siitä, että Kylie ja lapset ovat rakastettuja kaikilla mahdollisilla tavoilla. Heillä on mennyt pariskuntana hyvin siitä lähtien kun nuorimmainen syntyi, lähde paljastaa.

Pariskunnan esikoinen Stormi, 4, on lähipiirin mukaan ottanut roolinsa isosiskona todella hyvin vastaan. Hän kuulemma rakastaa olla isosisko.

- Stormi rakastaa olla isosisko, eikä voisi olla ylpeämpi. Tämän näkeminen tekee myös Kylien ja Travisin ylpeäksi ja onnelliseksi, lähipiiristä pohditaan.

Uutisoimme aiemmin Jennerin ja Travisin nimenneen uuden tulokkaansa Wolfiksi, mutta tosi-tv-tähti kertoi hiljattain Instagram-tarinassaan pariskunnan päättäneen kuitenkin vaihtaa nimen. Jenner kommentoi, ettei Wolf kuvastanut heidän poikaansa.

Pariskunnan lähipiiriläinen kertoo, että Jenner tulee paljastamaan uuden nimen heti, kun on valmis siihen.

Lue myös: Kylie Jenner puhuu raskauden jälkeisestä ajastaan - "On ok, ettei ole ok!"

Lue myös: Mediat: Kylie Jenner odottaa toista lastaan

Lue myös: Selvisikö Kylie Jennerin lapsen nimi? Fanit varmoja asiasta

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat