Kuva: AOP / EPA

Oscar-gaalan juontaja pilkkasi Leonardo DiCapriota: "Hän jättää puhtaamman planeetan nuorille tyttöystävilleen"

28.03.2022 12:15 - Riia Frost

Amy Schumerin vitsailunkohteeksi päätyi Netflixin katsojalukuennätyksiä rikkonut elokuva.

Näyttelijä ja koomikko Amy Schumer, 40, toimi juontajana Oscar-gaalassa yhdessä Wanda Sykesin, 58, ja Regina Hallin, 51, kanssa. Kun sensuroimattomasta huumorista tunnettu koomikko asteli lavalle valmiina esittämään monologinsa, oli odotettavissa, että luvassa on ronskia huumoria Schumerin brändin mukaisesti.

People-julkaisun mukaan koomikko vitsaili gaalan aikana viimeaikaisista pop-kulttuurin elokuvahetkistä viimeisen vuoden ajalta. Schumer jopa onnitteli ehdolla olevia elokuvatekijöitä, mutta käänsi kehut pian vitsiksi.

- Joka tapauksessa, ne eivät kaikki olleet hyviä, Schumer totesi.

Heti kyseisen lausahduksen jälkeen, Schumer vitsaili yhdestä ehdolla olevasta hittielokuvasta, Don’t Look Up, joka oli ehdolla vuoden elokuvaeditoinnista, -musiikista sekä alkuperäisestä käsikirjoituksesta. Schumer kyseenalaistikin vitsissään kyseisen elokuvan ehdokkuuden.

- Akatemian jäsenet eivät ilmeisesti katso arvosteluja, Schumer pilaili.

Tämä sai yleisön purskahtamaan nauruun ja kamera siirtyi samalla kuvaamaan kyseisen elokuvan käsikirjoittajaa, tuottajaa ja ohjaajaa Adam McKayta, 53.

- Hetkinen, minähän rakastan sitä elokuvaa, Schumer korjasi sanomisiaan.

Amy Schumer nähtiin Oscar-gaalassa tummansinisessä mekossa pitkän v-aukon ja helmikirjaillun rusetin kera. (kuva: AOP)

Sen sijaan, että koomikko olisi lopettanut Don’t Look Up -elokuvasta irvailemisen, hän ryhtyi laskemaan leikkiä sen tähtinäyttelijöistä. Schumer vitsaili alkuun Jennifer Lawrencen, 31, painonnoususta raskauden vuoksi, mutta siirtyi seuraavaksi vinoilemaan maailmanluokan näyttelijä Leonardo DiCapriolle, 47. Koomikko väitti DiCaprionin ryhtyneen elokuvan näyttelijäksi vain yhdestä syystä.

- Hän taistelee ilmastonmuutosta vastaan, jotta hän voi jättää puhtaamman planeetan hänen nuoremmille tyttöystävilleen, Schumer sanoi.

Negatiivisista arvosteluista huolimatta Don’t Look Up -elokuva sai ennätyksiä rikkovan määrän katsojia Netflixissä ja leffa luokiteltiin sen ensimmäisten 28:n päivän suoratoistotuntien perusteella palvelun toiseksi menestyneimmäksi elokuvaksi.

DiCaprio tai Lawrence eivät ole toistaiseksi kommentoineet Schumerin vitsailua.

(kuva: AOP)

Lue myös: Oscar-juontaja Amy Schumer halusi Ukrainan presidentin puhumaan gaalaan - ehdotus hylättiin

Lue myös: Yksi Oscar-gaalan juontajista toteaa järjestäjille: "Jos haluatte minut selvinpäin, täytyy palkkaani lisätä nollia"

Lähteet: People, Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat