Kuva: AOP / Shutterstock

Somessa leviävä video näyttää Jada Pinkett Smithin reaktion Oscar-gaalassa

01.04.2022 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Video on kuvattu hetki sen jälkeen, kun Will Smith oli lyönyt Chris Rockia.

TikTokissa julkaistu video tarjoaa uuden näkökulman näyttelijä Jada Pinkett Smithin, 50, reaktioon, kun hänen puolisonsa, niin ikään näyttelijä Will Smith, 53, löi koomikko Chris Rockia, 57, viime viikonloppuna pidetyssä Oscar-gaalassa.

Rock vitsaili esiintyessään Smithin vaimon lyhyestä hiustyylistä. Pinkett Smith sairastaa alopeciaa, joka aiheuttaa muun muassa hiustenlähtöä.

Smithien pöydän takana kuvatussa videossa nähdään hetki sen jälkeen, kun Smith on juuri lyönyt Rockia ja palaa omalle paikalleen yleisön joukkoon. Rock kommentoi videolla näyttelijän juuri lyöneen häntä ja Pinkett Smith näyttää nauravan koomikon kommentille.

- Pidä vaimoni nimi poissa jutuistasi, Smith huutaa Rockille palattuaan pöytään.

Pinkett Smith näyttää istuvan selkä suorassa kaksikon sananvaihdon ajan, mutta näyttäisi nauravan, kun Rock toteaa hetken olevan televisiohistorian upein hetki.

@305hoodhero

Bet y’all ain’t see it from this Angle 😂 Watch Jada’s reaction!!! Staged or She just Psycho? 😂 🤔 #fyp #foryoupage #staged #oscars #willsmith #chrisrock

♬ original sound - Big O

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Smith palkittiin myöhemmin gaalassa parhaan miesnäyttelijän Oscar-palkinnolla roolistaan King Richard -elokuvassa. Kiitospuheessaan hän pahoitteli aiheuttamaansa välikohtausta.

Mediassa on käyty kiivasta keskustelua tapauksen ympäriltä pitkin viikkoa. Useat näyttelijät ovat ilmaisseet mielipiteensä Smithin käytöksestä. Myös Oscar-palkintoja jakava Akatemia on ilmoittanut tutkivansa tapausta.

Lue myös: Jada Pinkett Smithiltä vihdoin ulostulo Oscar-gaalakohun jälkeen

Lue myös: Chris Rock kommentoi ensimmäistä kertaa Oscar-gaalan välikohtausta - "Prosessoin edelleen tapahtumia"

Lue myös: Chris Rockia läimäyttänyt Will Smith vastaa viimein Oscar-gaalan kohuun - "Olen työn alla"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat