Kuva: AOP / Shutterstock

Chris Rock kommentoi ensimmäistä kertaa Oscar-gaalan välikohtausta - "Prosessoin edelleen tapahtumia"

31.03.2022 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Koomikko astui ensimmäisen kerran julkisuuteen välikohtauksen jälkeen

Koomikko Chris Rock, 57, on viimein rikkonut hiljaisuuden sunnuntaina Oscar-gaalassa tapahtuneen välikohtauksen ympäriltä. Rock vitsaili gaalassa näyttelijä Will Smithin, 53, vaimon, Jada Pinkett Smithin, 50, hiustyylistä, jonka seurauksena Smith tulistui ja löi Rockia kasvoihin kesken tämän esiintymisen.

Koomikko kommentoi tapahtunutta keskiviikkona keikallaan Bostonissa.

- Prosessoin edelleen tapahtumia, hänen kerrotaan kommentoineen yleisölleen.

Erään yleisön jäsenen mukaan Rock kertoi myös todennäköisesti puhuvansa tapahtuneesta vakavasti jossain vaiheessa, mutta keikalla hän sanojensa mukaan keskittyisi vitsailuun.

Yleisöstä kerrotaan myös, että yleisön huutaessa Will Smithin nimeä, koomikko ei reagoinut tähän mitenkään. Hän ei myöskään maininnut näyttelijää kertaakaan nimeltä esiintymisensä aikana.

Välikohtauksesta kerrotaan olleen myös hyötyä Rockille. Hänen tulevan kiertueensa lipunmyynti moninkertaistui tapahtuneen jälkeen.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Välikohtauksesta on käyty mediassa kiivasta keskustelua ja uutisointi tapahtuneen ympärillä on ollut tiuhaa. Tapahtumia ovat kommentoineet muun muassa näyttelijät Tiffany Haddish, 42, ja Jim Carrey, 60, sekä televisiojuontaja Piers Morgan, 57.

Smith itse kommentoi tapahtunutta maanantaina, jolloin hän myös pyysi anteeksi Rockilta tulistumistaan. Hän kertoi tuolloin, että hänen vaimonsa terveydentilaan kohdistunut vitsailu sai näyttelijän raivostumaan.

Rock vitsaili gaalassa Pinkett Smithin hiustyylin olevan samanlainen kuin Demi Mooren, 59, siilitukka Sotilas-Jane elokuvassa. Pinkett Smith sairastaa autoimmuunisairaus alopeciaa, joka aiheuttaa kehon karvoituksen, kuten hiuksien, irtoamista.

Lue myös: Chris Rockia läimäyttänyt Will Smith vastaa viimein Oscar-gaalan kohuun -"Olen työn alla"

Lue myös: Jada Pinkett Smithiltä vihdoin ulostulo Oscar-gaalakohun jälkeen

Lue myös: Will Smith tulistui vaimoonsa kohdistuvasta vitsistä - löi juontajaa

Kilpailut

Uusimmat