Kuva: AOP

Jim Carrey kertoo jäävänsä eläkkeelle - paitsi, jos suosikkilaulaja soittaa

01.04.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Suosikkikoomikko Jim Carreyn ura on alkanut jo 1980-luvulla.

Näyttelijä Jim Carrey, 60, on kertonut jäävänsä eläkkeelle näyttelemistä, paitsi jos laulaja Dolly Parton, 76, soittaa.

- Jään eläkkeelle. Olen täysin vakavissani, hän kertoo Access Hollywoodin haastattelussa.

Carrey ei kuitenkaan ole sulkenut ovia näyttelemiseltä täysin. Hän kertoo, että mikäli hänelle tarjottaisiin käsikirjoitusta, joka olisi tärkeää tuoda ihmisten nähtäville, hän voisi harkita roolia. Esimerkiksi Partonin elämänkerta voisi tulla kysymykseen. Laulaja on aiemmin kertonut, että toivoisi Carreyn esiintyvän muusikkoystävänään, edesmenneenä Porter Wagonerina.

- Saatan palata jossain vaiheessa, mutta pidän vapaata. Pidän todella paljon hiljaisesta elämästäni, ja rakastan maalaamista. Rakastan myös henkistä elämääni ja minusta tuntuu, että - tämä on jotain mitä ette ehkä koskaan kuule toisen julkisuuden henkilön sanovan, mutta niin kauan kuin aikaa on - minulla on tarpeeksi. Olen tehnyt riittävästi. Minä olen riittävä, hän jatkaa.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Carreyn ura on ollut pitkä ja menestyksekäs, joka alkoi torontolaisella stand-up-klubilla. Hänet nostettiin pian Saturday Night Live -ohjelmaan, mutta Carrey jatkoi stand-up-uraansa. Hänen läpimurtonsa tapahtui Ace Ventura: lemmikkidekkari -elokuvan myötä vuonna 1994.

Läpimurron jälkeen menestyselokuva seurasi toistaan. The Mask, Nuija ja tosi nuija, Batman Forever sekä Valehtelija, valehtelija -elokuvat tekivät hänestä yhden vuosikymmenen menestyneimmistä näyttelijöistä.

Lue myös: Suosikkikoomikko Jim Carrey täytti pyöreitä - "Olen 60 ja seksikäs"

Lue myös: Jim Carrey yllätti kuvausryhmän arvokkaalla palkinnolla

Lue myös: Jim Carrey lopettaa Trump-pilakuvien tekemisen - kutsui miestä "oranssiksi Julius Caesariksi"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat