Kuva: AOP

Rihanna paljasti suurimman pelkonsa raskauteen liittyen - "Muiden tarinat siitä pelottavat"

14.04.2022 14:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Edes popin supertähti ei ole immuuni raskauden tuomille peloille.

Supertähti Rihannan, 34, raskaus on edennyt viimeiselle kolmannekselle. Hän odottaa ensimmäistä lastaan kumppaninsa räppäri ASAP Rockyn, 33, kanssa. Rihannan raskaustyyli on ihastuttanut maailmalla, ja hän on kertonut avoimesti raskauden tuomista haasteista, mutta nyt artisti on jakanut ajatuksiaan myös raskauteen liittyvistä peloistaan. 

Jokaisella lasta odottavalla ihmisellä on varmasti pelkoja liittyen raskauteen ja lapsen saamiseen, eikä popin supertähti ole poikkeus. Rihannalta kysyttiin Voguen haastattelussa, mikä on hänen isoin pelkonsa raskauteen liittyen, ja laulajalla oli vastaus valmiina. 

- Synnytyksen jälkeinen masennus. Tuntuuko minusta emotionaalisesti hallitsemattomalta? Nämä ovat tarinoita, joita kuulen muilta naisilta ja ne pelottavat minua, Rihanna kertoo. 

Artisti paljasti haastattelussa myös, että raskaus ei ollut suunniteltu. 

- En sanoisi, että se oli suunniteltu. Mutta emme todellakaan suunnitelleet, etteikö näin kävisi. En tiedä, milloin ovuloin tai muuta sellaista. Pidimme vain hauskaa, supertähti sanoo. 

Lapsi on niin Rihannan kuin ASAP Rockynkin ensimmäinen. (kuva: AOP)

Rihanna on kertonut avoimesti myös hänen ja ASAP Rockyn suhteen kehityksestä. Kaksikko oli pitkään vain ystäviä, mutta lopulta suhde syveni romanttiseksi. Voit lukea aiheesta lisää tästä artikkelista.

Lue myös: Rihanna paljastaa hehkutetun raskaustyylinsä taustat - "Miksi raskautta pitäisi piilotella?"

Lue myös: Kim Kardashian ylistää Rihannan tyyliä - pop-tähden raskauslook nousee otsikoihin yhä uudestaan

Lue myös: Rihanna saapui alusvaatteissa muotitapahtumaan - vastasi huutelijan kommenttiin

Lähde: VogueDaily Mail

Kilpailut

Uusimmat