Kuva: All Over Press

Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodríguez kertovat lapsensa kuolleen

19.04.2022 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Jalkapalloilija kertoi puoli vuotta sitten saavansa kaksoset yhdessä puolisonsa kanssa.

Jalkapalloilija Cristiano Ronaldo, 37, ja hänen puolisonsa Georgina Rodríguez, 28, surevat nuoren poikansa menetystä. Pariskunta tiedotti asiasta sosiaalisessa mediassa.

"Joudumme suruksemme ilmoittamaan, että pieni poikamme on nukkunut pois. Se on suurin suru, jonka vanhempi voi kohdata. Ainoastaan tyttövauvamme syntymä antaa meille voimaa elää toivossa ja ilossa. Haluamme kiittää lääkäreitä ja hoitajia ammattitaitoisesta hoidosta ja tuesta. Olemme surun murtamia ja toivomme yksityisyyttä tänä vaikeana aikana. Pieni poikamme, olet enkelimme. Rakastamme sinua aina", pariskunta kirjoittaa julkaisussaan.

Uutinen pienokaisen poismenosta tuli lähes puoli vuotta sen jälkeen, kun pariskunta kertoi odottavansa kaksosia.

"Voimme iloksemme kertoa odottavamme kaksosia. Sydämmemme ovat täynnä rakkautta emmekä malta odottaa tapaamistanne", pariskunta kirjoitti tuolloin sosiaalisessa mediassa.

Kaksosten myötä Ronaldolla on kuusi lasta. Jalkapalloilija sai ensimmäisen lapsensa vuonna 2010. Esikoisen äiti haluaa pysyä poissa julkisuudesta.

Kesäkuussa 2017 Ronaldo sai kaksoset, joiden äiti haluaa niin ikään pysyä poissa julkisuudesta. Kuukautta myöhemmin jalkapalloilija kertoi Rodríguezin odottavan lasta. Heidän ensimmäinen yhteinen lapsensa syntyi marraskuussa 2017.

Lue myös: Instagramin seuratuin ihminen Cristiano Ronaldo julkaisi hellyyttävän kuvan perheensä kanssa, katso

Lue myös: Cristiano Ronaldo sai tyrmäyksen julkaisemalleen kuvalleen - Syytetään rasismista

Lue myös: Anna Abreu sai lahjan jalkapalloilija Cristiano Ronaldolta - "Meni aika pahasti pasmat sekaisin"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat